Luna îndrăgostiților la Hotel Stil cu eleganță și confort

de | | 2 Minute

Luna îndrăgostiților la Hotel Stil: pachet pentru iubăreți

Hotel Stil a preferat să dedice o lună întreagă celebrării iubirii. Știm că o singură zi nu este de ajuns, de multe ori pentru a transmite toată dragostea de care ești capabil. Cum, de altfel, chiar o viață de om poate părea prea scurtă pentru a-ți manifesta dragostea către celălalt.

Noi, oamenii ne-am obișnuit să acordăm o importanță aparte lucrurilor din jurul nostru. De aceea, avem zile speciale de sărbătoare destinate faptelor care ne marchează. Sentimentul în jurul căruia se definește ființa umană, dragostea, este celebrat într-o zi specială. De ani buni, luna  februarie este condimentată cu o arome dulci, gesturi drăgălașe și miros de trandafiri. Stilul, eleganța și confortul sunt trăsăturile cele mai apreciate în această perioadă. Luna îndrăgostiților la Hotel Stil din Cluj-Napoca le respectă conștiincios.

luna indrăgostiților la hotel Stil 1

Hotel Stil – locul în care dragostea își face de cap

Nu putem defini iubirea, pentru că orice cuvânt este de prisos. Însă putem să alegem locurile speciale în care, oricât încerci să îți suprimi pornirile romantice, ele se manifestă totuși involuntar. De ce? Pentru că există un magnet între simțurile noastre și decorul în care ne aflăm, ce declanșează într-un mod mai evident exprimarea sentimentelor. Un astfel de loc este la Hotel Stil. Luna iubirii i se potrivește perfect. Decorul clasic se armonizează cu nuanțele calde și primitoare. Pentru cei care aleg să își petreacă clipele memorabile din viață, la Hotel Stil o vor face în condiții de eleganță și confort.Fiecare zi este perfectă pentru a celebra iubirea

Luna îndrăgostiților la Hotel Stil propune seri romantice, în care îți poți orienta toată dragostea și atenția către persoana iubită într-un mod cât mai firesc. Poți petrece în prezența îmbietoare a lumânărilor și tandrețea petalelor de trandafiri. Mai mult decât atât, în luna îndrăgostiților la Hotel Stil te poți bucura de gustul festiv al șampaniei, alături de un platou cu brânzeturi chiar în camera hotelului.
De un cadru precum acesta, cu siguranță îți va fi greu să te desparți. De aceea, hotel Stil îți oferă posibilitatea de late check-out până la ora 13:00.

 

luna indrăgostiților la hotel Stil 1

Clujul și luna iubirii

Oraș apreciat, Clujul a devenit o destinație de vizitat pe lista multor turiști. Centrele istorice împreună cu arhitectura clădirilor vechi, inspiră de multe ori un romantism sincer. Posibil din cauză că atunci când admirăm astfel de bijuterii, ne ducem cu mintea la frumoasele povești de dragoste din timpuri de mult apuse. Unele reale, altele fictive, însă cu o acțiune bine definită precum Romeo și Julieta sau Tristan și Izolda.

Contact Hotel Stil:

Adresa: Cluj-Napoca, Str.Fagetului nr.5b
Tel/fax: +4 0264.438.171
Mob: +4 0729.084.324, +4 0788.271.609
E-mail: [email protected]
Simplu si rapid, pe Cluj.com găsiti informatiile de care aveti nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutătile, vă invităm să ne urmăriti si pe Facebook