O nunta cu stil

de | | 4 Minute

Momentul cand sufletele pereche se intalnesc si hotarasc sa-si uneasca destinele, acela este un eveniment care cuprinde cele mai frumoase trairi de iubire, fericire, implinire, un eveniment imposibil de uitat. Acest legamant este creat prin iubire eterna, fiind simbolizata la radul ei prin inelele de cununie.

In momentul in care ai spus “Da”, inelul de pe degetul tau devine cheia catre o noua lume, o lume de basm, in care tu esti printesa, acel basm cu final fericit pe care ti l-ai dorit atat de mult.

Fiind un moment atat de important, iti vei dori sa te ocupi de organizare, sa fii la curent cu toate detaliile, insa lipsa de experienta anterioara cu privire la organizarea unui astfel de eveniment implica un stres pe care nu şi-l doreşte nimeni. Aceasta zi va este dedicata si trebuie sa va bucurati cu adevarat de ea.

Cel mai indicat ar fi sa apelezi la serviciile unui organizator de nunti in masura sa-ti ofere un pachet de servicii complet adaptat dorintelor voastre, iar singurele tale griji vor ramane alegerea rochiei perfecte, a bijuteriilor si savurarea momentului.

Unul dintre cele mai rafinate evenimente din sezonul trecut, gazduit de Hotelul Stil a fost nunta Dianei Giurgiu. Tematica, buchetele de flori, decoratiunile, rochia de mireasa si personalitatea mirilor si a invitatiilor au creat o armonie si un farmec deosebit, incat fiecare dintre cei prezenti s-a simtit în largul sau.

O nunta cu stil

Planificarea fericitului eveniment, gazduit in restaurantul Salon Royal s-a realizat in termenii cei mai pozitivi, asa cum insasi mireasa a marturisit: „Am luat legătura cu un an inainte de eveniment. Am incheiat repede contractul, fără să ezităm prea mult, mai ales că am avut cu ce să comparăm. Indiferent cand sunam, mi se răspundea urgent, eram chemați pentru a discuta și pentru a rezolva nelămuririle mele.”

O nunta cu stil

In seara evenimentului, mirii au fost incurajati sa se bucure de fiecare moment pretios si sa nu-si faca griji pentru absolut nimic, totul desfasurandu-se exact asa cum s-a stabilit initial: „Inca de cand am ajuns la hotel am fost intampinati de dl. Cistelecan care ne-a incurajat in legatura cu invitatii, ne-a spus sa scapam de trac pentru ca totul este asa cum am planificat. Asa ca am intrat mult mai relaxati in sala pentru ca cineva a stiut cum sa ne faca sa avem incredere si curaj.

Tot evenimentul s-a desfasurat extraordinar, servirea a fost impecabila, iar invitatii au fost impresionati de atentia acordata chiar si celor mai minore detalii. Acest lucru s-a putut citi in privirile tuturor celor prezenti, in zambetele lor sincere si in entuziasmul sincer cu care s-au bucurat de fiecare moment al serii.

O nunta cu stil

Cheia principala a distractiei consta in diversitate, iar aceasta a fost realizata prin presararea in cadrul fericitului eveniment a unor numere de dans popular. Spre finalul evenimentului, invitatii au avut parte si de o surpriza, fiind invitati sa participe la un Bal Mascat.

O nunta cu stil

De la cei mai mici si pana la cei mai in varsta, toti invitatii s-au distrat pe cinste. Clipele memorabile au ramas in sufletul celor prezenti la eveniment: „Invitații au apreciat restaurantul, sala modernă, culorile calde care au dat o nota de eleganță și stil evenimentului. Chiar și după săptămâni bune, au existat invitați care încă își aminteau de sărmăluțe sau de aperitivul cald, de cele două tipuri de fripturi cu sosuri selecte.

O nunta cu stil

Atmosfera, parca desprinsa din Venetia secolului al XVIII-lea, zeci de mascute colorate, aranjamente de flori superbe si infinit de multe zambete. Astfel ar putea fi rezumata nunta Dianei, o mireasa delicata, rafinata, radianta.

O nunta cu stil

Nunta pe care ti-o doresti din tot sufletul nu trebuie sa se construiasca pe compromisuri. Meriti ca aceasta zi speciala sa fie organizata cu atentie pentru cele mai mici detalii de o echipa profesionista pentru ca tu si alesul tau sa va bucurati de fericitul eveniment.

Prin oferta serviciilor pusa la dispozitie, salile elegante cu decoratiuni caracterizate de rafinament, meniul si nu in ultimul rand, profesionalismul staff-ului, Hotel Stil este alegerea cea mai indicata pentru a gazdui o nunta de povestit nepotilor.

Contact

Hotel Stil
Adresa: Cluj-Napoca, Str.Fagetului nr.5b
Tel/fax: +4 0264.438.171
Mob: +4 0729.084.324, +4 0788.271.609
E-mail: [email protected]
Web: www.hotelstil.com
Facebook: facebook.com/hotelstil

Foto: Camelia Burduja, www.cameliaburduja.ro
Wedding planner: Ioana Mihet, https://www.facebook.com/IoanaMihetWeddingPlanner