Descoperă restaurantul ideal pentru botez la Hotel Stil!

de | | 3 Minute

Descoperă restaurantul ideal pentru botez la Hotel Stil!

La Hotel Stil te întâmpină o ambianță intimă și liniștită. Situat în mijlocul naturii, la doar patru kilometri de centrul orașului Cluj-Napoca, în zona Făget, Hotel Stil reprezintă o oază de relaxare și de desfătare a simțurilor, oferind un sejur plăcut și confortabil, într-un spațiu retras.

Un loc primitor din cadrul hotelului este salonul de nefumători, Restaurantul Stil, recunoscut pentru preparatele savuroase selecționate dintr-un meniu internațional, dar și tradiționale românești, realizate de maeștrii bucătari cu cele mai proaspete ingrediente.

Salonul de nefumători, Restaurantul Stil, a fost renovat recent, în anul 2015, iar din luna aprilie 2015, a devenit în totalitate de nefumători. Salonul este deschis atât clienților hotelului, cât și oaspeților ocazionali. Aici poți să te bucuri de o atmosferă caldă și familiară, fiind locul perfect unde să-ți începi ziua cu un mic-dejun energizant sau să-ți închei o zi de muncă grea cu o cină binemeritată. Dacă vă hotărâți să luați masa în oraș cu familia și alegeți Restaurantul Stil ați luat o decizie înțeleaptă! Copiii vor respira un aer curat și nu îmbâcsit de fum de țigară în timp ce vor savura preparate gustoase și proaspete.

restaurantul ideal pentru botez la Hotel Stil

Mai mult, salonul de nefumători este ideal pentru a organiza diferite evenimente speciale, precum nunți, aniversări, dar, mai ales, botezuri. În salonul recent renovat, de nefumători, atât cei mici cât și cei mari se pot bucura de o atmosferă curată și plăcută.
Restaurantul Stil este locația aleasă pentru mulți cei care organizează botezuri datorită capacității flexibile (de 30 de persoane până la 100 de persoane) și datorită faptului că se oferă o cameră gratuită pentru copil pe durata evenimentului. Astfel, Hotel stil vă pune la dispoziție restaurantul ideal pentru botez!

restaurantul ideal pentru botez la Hotel Stil
Un botez reușit se poate materializa dacă aveți alături oameni pasionați și experimentați. La Hotel Stil, alegem să lucrăm cu oameni care știu ce fac și o fac cu drag. De la director la bucătari și chelneri suntem dornici de a vă îndeplini cele mai deosebite gusturi pentru că știm importanța acestui eveniment pentru orice familie. Sosirea unui nou membru în familie trebuie salutată și marcată așa cum se cuvine.

restaurantul ideal pentru botez la Hotel Stil

Vino oricând pe strada Făgetului 5B să vezi salonul și ofertele pentru 2016 și te vei convinge singur!

Contact: 

Adresa: Cluj-Napoca, Str.Fagetului nr.5b
Tel/fax: +4 0264.438.171
Mob: +4 0729.084.324, +4 0788.271.609
E-mail: [email protected]
Web: www.hotelstil.com
Facebook: facebook.com/hotelstil
Orar restaurant: zilnic 07:00-24:00

restaurantul ideal pentru botez la Hotel Stil

restaurantul ideal pentru botez la Hotel Stil