7 sugestii pentru reducerea bugetului de nunta

de | | 4 Minute

1. Casatoreste-te in extra-sezon

Zilele de vineri sau duminica precum si lunile martie-mai sau septembrie-noiembrie sunt cele mai vanate de catre cei ce doresc sa faca mari economii la nunta. La Hotel Stil, oferim reduceri substantiale atat la meniu, cat si la costul de aranjament a salii daca se alege o data din perioadele de extra sezon.

1

2. Personalizeaza oferta de alcool

Ofertele de bauturi all inclusive si nelimitate reprezinta o mare parte din bugetul unei nunti. Pentru a reduce din aceste cheltuieli fara sa eliminam din optiuni, la Hotel Stil va stam la dispozitie pentru a realiza impreuna o lista de bauturi preferentiale la preturi de producator si servicii de cocktail corner avantajoase. Astfel, invitatii dumneavoastra vor putea servi din bautura lor preferata, la costuri minime, apreciind consideratia voastra si atentia acordata selectiei de bauturi.

2

3. Alege o locatie cu experienta

In popor se spune ca “Numa odat’ faci nunta”, tocmai de aceea nu este momentul in care sa experimentati noi localuri. Va recomandam ca acum mai mult ca niciodata sa puneti pret pe recomandarile apropiatilor vostri si sa alegeti CALITATEA. La Hotel Stil, organizam evenimente de peste 9 ani de zile, echivaland cu peste 1000 de nunti, ceea ce ne face sa fim printre cei mai experimentati. Veti avea mereu sentimentul ca sunteti pe maini bune iar aprecierile invitatilor va vor confirma ca ati facut alegerea corecta!

3

4. Gandeste “sezonal”

Daca ati ales sa faceti nunta in aprilie-mai, orientati-va inspre un aranjament din liliac, frezii sau lalele, iar daca nunta este in septembrie, este mai indicat un aranjament din cale sau dalii. Incepand cu fructele de sezon, legume sau flori, noi recomandam viitorilor miri sa faca alegeri inteligente in materie de: feluri de mancare, deserturi servite sau aranjamente decorative, fiindca, nu doar ca vor asorta evenimentul lor in ton cu anotimpul, ci si vor face mari economii la buget.

4

5. O nunta cum visezi fara costurile unui wedding planner

Nunta perfecta se poate materializa daca va inconjurati de oameni pasionati si experimentati. La Hotel Stil, alegem sa lucram cu oameni care stiu ce fac si o fac cu drag. De la director la bucatari sau chelneri, suntem dornici de a va satisface cele mai deosebite gusturi. Pentru ca stim importanta acestui eveniment in viata de cuplu, oferim consiliere nelimitata si gratuita cuplurilor ce aleg sa faca nunta la Hotel Stil. Cu multa rabdare, timp si pasiune, organizam impreuna pana in cele mai mici detalii nunta mult dorita!

5

6. Meniu personalizat

De cate ori nu vi s-a intamplat sa tineti post, sa fiti la dieta sau sa aveti pe cineva apropiat cu vreo alergie alimentara si aflati la un eveniment, sa constatati ca nu prea aveti din ce alege, pe langa lipsa de interes a gazdelor care au omis sa pregateasca ceva mai special. La Hotel Stil, cunoastem implicatiile unui regim sau a unei intolerante si am dezvoltat variante de meniu pentru astfel de situatii. Asa ca fiti pregatiti sa va surprindeti invitatii cu un meniu special pentru ei, care, pe deasupra ii va incanta!

6

7. Alege o locatie “cu de toate”

O locatie de nunti care are tot ce e necesar organizarii unui eveniment reprezinta un mare avantaj. Calculati cata bataie de cap ati avea daca ati fi nevoiti sa cautati un hotel unde sa cazati invitatii din alte judete. Iar daca sunteti norocosi sa gasiti camere disponibile, trebuie sa se situeze in apropierea restaurantului si sa nu fie nici foarte scump, dar decent. La Hotel Stil punem la dispozitia dumneavoastra la tarife reduse, 19 camere si 2 apartamente pentru ca invitatii dumneavoastra sa se simta ca acasa. Daca mai pui ca avem si o terasa frumoasa unde pot lua micul dejun in tihna si o parcare spatioasa si pazita, aproape ca te-am convins. Ce mai astepti?

7

 CONTACT
Adresa: Cluj-Napoca, Str.Fagetului nr.5b
Tel/fax: +4 0264.438.171
Mob: +4 0729.084.324, +4 0788.271.609
E-mail: [email protected]
Web: www.hotelstil.com
Facebook: facebook.com/hotelstil