5 moduri de a spune ,,te iubesc” cu Stil

de | | 2 Minute

5 moduri de a spune ,,te iubesc” cu Stil

Spunem ,,te iubesc” de puține ori dar tindem să o arătăm de multe ori, în multe moduri. Îndrăgostiții spun că faptele sunt cele care dovedesc adevărata intensitate a sentimentelor căci ele sunt probe care nu pot fi combătute. Chiar dacă am verbalizat de multe ori emoțiile noastre, le-am arătat prin gesturi însuflețite, există infinit de multe moduri de a arăta ceea ce simțim într-o manieră deosebită.

5 moduri de a spune ,,te iubesc”

Doi oameni proaspăt căsătoriți își dau întâlnire în centrul orașului Cluj, pe o băncuță din piața mare, proaspăt renovată. Au un plan special pentru astăzi: vor petrece o noapte la un hotel, în inima naturii dar aproape de oraș, chiar dacă apartamentul îi așteaptă acasă, ca de obicei.

Primul ,,te iubesc” se află  la o distanță de patru kilometri de centrul Clujului, în Făget. Inima naturii unde se află amplasată clădirea impunătoare a hotelului este un loc ideal , iar spațiul intim și retras devine o adevărată garanție a unui ,,te iubesc” autentic, al doilea la număr.

 5 moduri de a spune ,,te iubesc” cu Stil

Camera special rezervată pare infinită ca mărime și predispune sufletul celor doi oameni inspirați spre relaxare și romantism. Interiorul decorat în dulcele stil clasic, în culori calde, lumina veiozelor baroce fac ca zbuciumul cotidian să dispară, să se îndepărteze ca o himeră iar liniștea să șoptească cu putere ,,te iubesc”.

 5 moduri de a spune ,,te iubesc” cu Stil

În camera de baie unde se află jacuzzi, căsătoriții vor găsi al patrulea indiciul al dragostei pentru că, nu-i așa, iubirea se dovedește prin fapte. În cazul nostru iubirea va lua forma unor vapori de apă, a stropilor calzi, a bulelor de apă, a prosoapelor și halatelor moi și  a săpunurilor parfumate.  Un ,,te iubesc” atât de prețios!

Cu dragoste…

Atunci când zorii zilei se revarsă, vine promisiunea unei alte seri împreună. Iar pentru că iubirea e mai frumoasă atunci când nu ești flămând, la hotel se poate lua micul dejun pe terasa de vară. Cu dragoste, cu două camere cu jacuzzi recent deschise, cu o terasă de vară frumoasă, Hotel Stil îi așteaptă cu dragoste pe romantici și pe pragmatici deopotrivă să vină în vizită, pentru o seară-două sau mai multe.

Imagini: Hotel Stil