Foto – Video Cluj

de | | 2 Minute

Foto – Video Cluj – Servicii profesioniste

Iti doresti ca evenimentul tau sa fie de neuitat? In rubrica Nunta si Botez puteti descoperi echipe profesioniste si servicii foto-video de calitate.

Fotografia de nunta e o ramura speciala a artei fotografice si implica o mare responsabilitate. Avand in vedere ca fotografiile de nunta adunate intr-un album foto sunt cele care pastreaza peste ani dovada vie a celor mai dragi clipe din viata unui cuplu, nu e de mirare ca printre primele preocupari pe care le au viitorii miri sunt cele indreptate spre servicii foto-video. Cu totii ne dorim ca un eveniment de o asemenea anvergura sa fie privit prin ochiul unui fotograf profesionist, iar cadrele cele mai interesante sa fie capturate de un videograf talentat.

Prin intermediul rubricii Nunta si Botez deschisa de curand, Cluj.com va recomanda cateva servicii foto-video care, credem noi, merita tot interesul din partea dumneavoastra.


AV Weddings

Transforma nunta in momente video inedite si amintiri frumoase.
Fiind un produs al AV Media Productions, AV Weddings se ocupa de acest segment din 2008. Pana in prezent au reusit sa acopere evenimente din mai multe orase din tara (Cluj, Oradea, Satu-Mare, Baia-Mare, Sighetul Marmatiei, Bistrita, Brasov, Sibiu, Bucuresti, Pitesti, Suceava, dar si din strainatate (Viena, Venetia)
Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite de AV Weddings, intrati aici sau pe pagina lor oficiala.

Urmariti mai jos un clip realizat de AV Weddings:

http://vimeo.com/74111259


HorCris Photography

O echipa tanara, profesionista si plina de idei creative. Echipa HorCris ofera momente speciale in stil fotojurnalistic, glamour si fashion. Ramane la latitudinea dvs sa descoperiti stilul care vi se potriveste cel mai bine. Pentru mai multe detalii legate de serviciile foto oferite de HorCris Photography, intrati aici sau direct pe pagina lor oficiala.

horcris photography


Blur Studio

Daca sunteti in curs de planificare a nuntii voastre de vis si aveti un interes deosebit pentru fotografiile de nunta, puteti apela cu incredere la serviciile foto oferite de Blur Studio. Pentru Blur Studio, fiecare cuplu este unic si are propria lui poveste, iar echipa asteapta cu nerabdare sa o afle pe a voastra. Ii puteti contacta aici sau direct pe pagina lor oficiala.

blur-studio cluj