Blur Studio

Postat în: Foto-Video

Blur Studio

Despre noi:

Despre Blurstudio fotograf de nunta as putea incepe asa : cunoastem cu totii zicala “o fotografie valoreaza cat o mie de cuvinte”, dar din punctul meu de vedere nu se opreste la a fi doar atat. Intr-o fotografie de nunta se vede dragostea celor doi, bucuria si promisiunile pe care ei si le fac in acea zi speciala. Toate aceste lucruri constituie elemente cheie care stau la baza unor amintiri ce vor dainui dincolo de timp.

Pe parcursul experientei mele ca fotograf de nunta am avut ocazia sa invat o multime de lucruri noi de la oamenii cu care am lucrat. Astfel, cand vine vorba de o sedinta foto de nunta vad fiecare cuplu cu care lucrez ca fiind unic si de aceea trebuie sa fiu capabil sa le ofer o expresie care ii reprezinta cu adevarat.

Daca sunteti in curs de planificare a nuntii voastre de vis si aveti un interes deosebit pentru fotografiile de nunta, va aflati in locul potrivit! De fiecare data cand fotografiez anumite persoane incerc sa inteleg ce simt si ce gandesc acestea pentru a le putea reda cat mai bine trairile in acea fotografie. Acest lucru se aplica mai ales in cazul fotografiei de nunta, unde se manifesta un cumul de sentimente si trairi si este absolut necesar sa pot sa raman invizibil in cadru pentru a nu influenta sub nici o forma scena si pentru a reusi sa redau exact ceea ce s-a intamplat acolo.

Fiecare nunta si fiecare cuplu este unic si are propria lui poveste. Astept cu nerabdare sa o aflu pe a voastra…

Servicii: