9 pași spre o flotă eficientă | Ghid de optimizare

de | | 2 Minute

Cum poți să te bucuri de o flotă eficientă?

Eficientizarea flotei auto este responsabilitatea constantă a managerilor de flotă. De multe ori este dificil de prioritizat anumite activități, sunt prea multe informații care trebuie catalogate, prea multe costuri și prea multe direcții de urmat. Desigur, orice companie știe că este necesar să facă un plan care să includă toate variabilele, însă, oricât de pregătit consideri că ești, surprizele pot apărea la tot pasul. Un sistem de monitorizare gps este, de cele mai multe ori, cel mai potrivit de folosit pentru a face față tuturor provocărilor.

Vrei cea mai bună aplicație gps pentru flota ta auto? Descarcă Ghidul de optimizare a flotei auto în 9 pași și vei fi pregătit pentru orice situație!

Sistemele de monitorizare flotă de la Alarma.ro te ajută să îți optimizezi într-o mare măsură activitatea flotei tale auto și te ajută să faci economii substanțiale. Echipamentele sunt dotate cu senzori și funcții complexe, utile oricărui manager de flotă pentru obținerea de performanțe maxime, la costuri cât mai mici!

Reduci cele mai mari costuri

Una dintre cele mai mari cheltuieli în cadrul unei flote auto o reprezintă cea cu carburantul. Costul generat de consumul de combustibil reprezintă aproximativ 50% din costul total alocat flotei tale. Prin ultilizarea unui sistem de monitorizare complex, reduci costurile în cel mai scurt timp. Cum poți face asta?

Odată conectat la bordul mașinii, sistemul colectează și trimite informații în timp real către urmăritor. Astfel, îți este simplu să știi poziția mașinii, viteza de deplasare, momentul în care are loc o alimentare cu combustibil sau cât carburant mai este in rezervor. Bineînteles, informațiile oferite nu se opresc aici.

Cu ajutorul sistemului de urmărire, poți urmări cine este la volanul automobilului și cum se comportă în trafic. Prin intermediul acestor funcționalități, poți îmbunătăți considerabil stilul de condus al șoferilor tăi. Cum s-a și întamplat de altfel cu peste 54% din șoferii care sunt monitorizați cu serviciile de la Alarma.ro.

Încă ai dubii privind folosirea serviciilor de monitorizare gps?

Rapoartele generate de aceste sisteme sunt extrem de utile în cazul în care vrei să optimizezi nu doar activitatea flotei ci și bugetul pe care îl aloci mentenanței acesteia. Aceste rapoarte îți pun la dispoziție toate datele, în detaliu, prin care poți lua măsuri unde este necesar. Spre exemplu, dacă anumite vehicule din flota ta fac mai multi kilometrii în plus decât este normal, rapoartele îți detaliază exact traseul urmat și activitatea efectuată de șofer, oferindu-ți posibilitatea să reduci sau să eviți pe viitor acest fel de situații.

Hai pe www.alarma.ro și ia-ți sistemul de monitorizare potrivit pentru nevoile flotei tale!

Acum, la OFERTĂ! Cu doar 145 de euro/mașină, ai 2 ani de monitorizare de cea mai bună calitate. Montajul este inclus!


Articol publicitar
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în domeniu, urmărește rubrica specială SAS Grup – Alarma.ro