Fii glamour cu Esteline Beauty Center!

de | | 3 Minute

Fii glamour cu Esteline Beauty Center!

În această primăvară Esteline Beauty Center vă ajută să străluciți de frumusețe, să fiți glamour, mai ales atunci când vă pregătiți pentru momente speciale.

O nuntă va fi de neuitat pentru orice participant atunci când mirele sau mireasa vor ști să-și aleagă frizura, coafura perfectă, rochia sau costumul potrivit în ton cu tema evenimentului. Întotdeauna mirii sunt în centrul atenției, iar coafura sau make-up, alături de celelalte elemente compun imaginea unei ținute elegante, rafinate.

Esteline Beauty Center vă oferă o reducere de 10% la pachetul ocazii speciale: nunta/botez/aniversare și vă dă șansa să străluciți la petrecerea mult visată. Pachetul include coafura, machiaj, dar și manichiura-pedichiura.

esteline cluj glamour primavara

Dacă vă doriți o anumită coafură, hairstyle-iști Esteline Beauty Center vă stau la dispoziție. De asemenea, vă pot îndruma și informa despre cele mai noi tendințe în coafurile pentru evenimente speciale. Ei își pun toată priceperea să fiți mulțumiți de ceea ce vor realiza în final.

esteline beauty center cluj glamour primavara (12)

Fiți sigure că veți avea un machiaj majestuos, o prezență fermecătoare, magnetică! Creativitatea make-up artiștilor și a manichiuristelor este debordantă!

esteline beauty center cluj glamour primavara (7)

Gift Card Esteline Beauty Center a fost creat pentru nunta dumneavoastră pentru a vă da o înfățișare șarmantă. Acesta poate fi oferit cadou de nași pentru miri sau de către mire și mireasă pentru nuntașii speciali (soacra mare, soacra mică, socru mare etc).

esteline beauty center cluj glamour primavara (13)

esteline beauty center cluj glamour primavara (6)Cardul cadou Esteline Beauty Center (100 Ron, 200 Ron, 300 Ron) este cadoul perfect și pentru alte ocazii, precum: aniversare, zi de naștere, absolvire, vacanță, proaspătă mămică sau pentru recompensarea angajaților sau a clienților fideli.

Pachetul include coafură, machiaj, manichiură-pedichiură.

Gift Card Esteline Beauty Center vă așteaptă, doamnelor și domnișoarelor, și pentru a vă reîmprospăta imaginea odată cu ivirea primăverii.

Specialiștii Esteline Beauty Center vă vor da cele mai bune recomandări cu privire la îngrijirea noului look. O tunsoare îndrăzneață, un machiaj potrivit arată grija pentru imaginea dumneavoastră.

Fii glamour la nunta ta și menține-ți un look proaspăt în fiecare zi!

esteline beauty center cluj glamour primavara (3)

 

esteline beauty center cluj glamour primavara (8) esteline beauty center cluj glamour primavara (18)