De 8 martie, Hotel Ramada Cluj sarbatoreste femeia

de | | 2 Minute

Din luna decembrie a anului trecut, Akantus Hotel s-a alaturat lantului hotelier Ramada. Brandul Ramada nu are nevoie de prea multa descriere, acesta fiind cunoscut in intreaga lume prin stilul unic care imbina eleganta cu rafinamentul si prin serviciile de calitate oferite.

Hotelul Ramada Cluj este situat la doar 5 minute de mers pe jos de centrul turistic, business cat si cel istoric al orasului, pe Calea Turzii nr. 43-49. Numele Ramada provine din limba spaniola, insemnand „loc de odihna la umbra”, asadar, Ramada Hotel Cluj va ofera oaza de liniste si relaxare de care aveti nevoie.

Si daca tot suntem la Cluj, ce poate fi mai „fain” decat sa te relaxezi langa piscina si sa admiri orasul? Desi exista multe hoteluri care ofera servicii spa, odata ajuns la Ramada Hotel Cluj cu siguranta vei avea parte de o surpriza placuta. Hotelul pune la dispozitie un Centru Wellness Spa cu vedere panoramica impresionanta la 360 de grade asupra orasului, unde poti petrece clipe de rasfat si relaxare.

Centrul Spa ofera o paleta bogata de servicii: piscina, sauna uscata si umeda, sala de fitness, masaj si un health bar unde poti servi o gustare sanatoasa sau un cocktail delicios.

De 8 martie, Hotel Ramada va propune sa va rasfatati papilele gustative la restaurantul Akantus din incinta hotelului, unde va asteapta un meniu special pentru cina. In plus, pentru ca este o zi speciala, toate doamnele si domnisoarele care vor servi masa, primesc un voucher pentru 2 persoane in valoare de 90 de lei la centrul spa, valabil pe perioada intregii luni.

Prin meniul special pregatit si gandit pentru o cina de primavara si prin atmosfera placuta si intima oferite, Hotel Ramada Cluj este locul ideal pentru petrecerea unei seri de 8 martie, de neuitat.

Pentru mai multe detalii: https://www.facebook.com/RamadaCluj

 

Meniu design 8 martie_ro