Daisler Print House – raiul tipografic al Clujului

de | | 3 Minute

Daisler Print House – raiul tipografic al Clujului

Clujul e oras universitar – e suficient sa privesti in jur, cand te plimbi pe strada si sa te scufunzi in dinamica si atmosfera antrenanta si plina de viata a strazilor sale pentru a intelege sintagma.

Ca student, ajungi sa apreciezi valoarea unui ,, xerox ” bun, initial. Apoi, iti cauti locul ideal pentru listari, oricum ar fi ele. Pe nesimtite, constientizezi ca e important ca lucrarile si proiectele tale sa arate impecabil, eventual sa fie personalizate – totul la preturi accesibile si decente.

daisler print house cluj (1)

Asa te indragostesti de Daisler Print House (sau poate, la fel ca subsemnata, esti oricum un pasionat de papetarie, design-uri inedite, agende, mape, pixuri, etichete personalizate si altele, iar Daisler e pur si simplu taram de vis in domeniu!).

Implicat in numeroase proiecte adresate tinerilor si nu numai, Daisler Print House e ca un prieten cu program prelungit, cum multi dintre noi – aflati in criza de timp, am descoperit cel putin o data.
Te simti in largul tau si ai incredere sa iti lasi proiectele sau ideile pe mana lor, caci le vezi entuziasmul si te bucuri de calitatea ireprosabila la care lucreaza, de fiecare data.

Dincolo de faptul ca poti sa iti listezi materiale de orice dimensiuni, pe orice fel de suport, la cea mai inalta calitate, te poti baza pe cei de la Daisler sa iti preia comanda si sa se asigure ca e totul gata in timp util.

daisler print house cluj (1)

De ce ziceam ca e un rai, un taram de vis? Pare exagerare, insa cei care tin la detalii si calitate, la unicitatea si personalizarea modului in care ideile si visele lor prind contur si viata, vor intelege.

Daisler Print House iti sta la dispozitie cu tricouri, pixuri, stick-uri, carduri, huse pentru telefon. Din alta gama: felicitari (Sf. Valentin, Craciun), plicuri, planse arhitectura, foi cu antet, invitatii de nunta, vederi, pliante, fluturasi, afise. Mai oficiale: roll-up, carti de vizita, etichete, bilete evenimente, ecusoane sau legitimatii.
Preferatele noastre: agende intr-o varietate de modele si posibilitatea de a aduce la viata carti sau reviste, dupa bunul plac! Nici tablourile canvas nu lipsesc, calendarele sau puzzle-urile personalizate.

daisler print house cluj (1)

Iar pentru 2015, ni se pregateste un calendar al Clujului: Cluj 365, care include toate marile evenimente culturale ce definesc acest oras si fac parte din viata lui, an de an.

CONTACT:
Adresa: Str. Avram Iancu 20A, Str. Universităţii 11
Telefon: 0264432119 , 0364110411
E-mail: [email protected], [email protected]
Website: www.daisler.ro
Facebook: www.facebook.com/daislerprint

PROGRAM
Luni – Vineri: 8:00 – 20:00
Sâmbătă: 9:00 – 14:00

daisler print house cluj (1)