Improvizație și cursuri de teatru în Cluj: idei de făcut în această toamnă

de | | 3 Minute

Improvizație și cursuri de teatru în Cluj: idei de făcut în această toamnă 

Clujul la începutul de toamnă este irepetabil. Totul se animă, după perioada concediului, oamenii pornesc cu un nou avânt spre treburile de zi cu zi, se setează noi planuri pentru următoarele trei luni.

Am remarcat chiar din primele zile de septembrie că va fi o toamnă frumoasă la Cluj: ultima perioadă a adus vești bune atât pentru elevi, cât și pentru părinții lor. Și tot în continuarea acestui șir de noutăți care ne bucură se încadrează și ofertele de petrecere a timpului liber destinate atât clujenilor mici, cât și a celor mari.

În timpul liber… 

Dacă doriți să încercați ceva cu totul deosebit în această perioadă, recomandarea noastră sunt câteva cursuri de improvizație și teatru care garantează distracția și educația de calitate. Începând cu data de 19 septembrie, la Școala de Teatru Allegria încep cursurile de teatru pentru copii și cursuri de improvizație pentru adulți.

Cursuri de teatru în Cluj

Structurate pe categorii de vârstă – grupe de 4 – 7 ani și grupe de 8 – 12 ani – cursurile de teatru pentru copii vin în întâmpinarea nevoii naturale a copiilor de exprimare prin joc, oferindu-le, totodată, cunoștințe prețioase despre cum ar trebui să interpreteze reacțiile oamenilor din jur și cum se pot adapta diverselor situații. Fiecare grupă este constituită din maxim 10 copii, iar participarea la prima ședință este gratuită.

Pentru clujenii ceva mai mari care vor să se distreze și să învețe lucruri noi, recomandăm Cursul de improvizație pentru adulți care lansează provocarea de a ieși din zona de confort și a explora spontaneitatea și creativitatea. Dacă te gândești la un mod inedit de a-ți începe toamna, puteți încerca o porție de improvizație.

Cursuri de teatru în Cluj

În caz că vă gândiți să explorați noi tărâmuri ale distracției și educației non-formale, lăsăm mai jos câteva link-uri utile:

Curs de teatru pentru copii » grupa 4 – 7 ani » Cursuri de teatru copii » Grupa 4 – 7 ani
Curs de teatru pentru copii » grupa 8 – 12 ani » Cursuri de teatru copii » Grupa 8 – 12 ani
Curs de improvizație pentru adulți » Cursuri de improvizație pentru adulți 

Cursuri de teatru în Cluj

Alte noutățile ale acestei toamne 

Și pentru că sezonul de distracție și activități creative și interesante abia acum începe, Școala de Teatru Allegria pregătește o porție de evenimente care îi va bucura pe cai care obișnuiesc să își petreacă timpul liber într-un mod inedit. Astfel, în perioada 19 – 21 octombrie, se anunță o tabără de improvizație cu actorul și regizorul Sorin Misirianțu, eveniment ce se va desfășura în cadrul idilic al munților din județul Cluj.

De asemenea, pentru luna noiembrie se pregătește un curs de actorie de weekend, cu actrița Mihaela Ceaikovski, ce are ca obiectiv realizarea unei piese de teatru. Și tot în această toamnă veți avea ocazia să participați la un atelier de film cu regizorul danez Nicolai Andersen. Atelierul se va desfășura în limba română.

Pentru mai multe detalii despre aceste evenimente dar și pentru multe alte noutăți, vă îndemnăm să urmăriți pagina de Facebook » Școala de Teatru Allegria.