Cum poți trăi o experiență reusiță într-un loc legendar din Cluj?

de | | 2 Minute

Cum poți trăi o experiență reusiță într-un loc legendar din Cluj?

Privind de sus, din cea mai renumită cameră a celui mai vechi hotel din Cluj, observi cum doamnele și domnițele din trecut se plimbă cochet pe strada de sub geamul hotelului, apoi privești lumina difuză care se strecoară printre draperiile bogate și groase și îți dai seama că laptopul te așteaptă pe biroul de lemn masiv, lucrat cu migală și talent.

Te gândești că luând la pas orașul Cluj vei descoperi multe locuri pline de farmecul trecutului, de parfumul prețios al unor evenimente importante în istoria acestei urbe. Însă, mereu, primul loc – devenit legendar și emblematic pentru Cluj și faimos în rândul oaspeților care vizitează orașul – va fi hotelul unde a fost cazat Jonathan Harker.

Situat pe cea mai frumoasă și mai animată stradă a Clujului de altădată, hotelul este unica locație din oraș cu o bogată tradiție în activitatea hotelieră, unica locație care investește istoria, povestea și artefactele cu ospitalitate și venerație. Hotelul nu este doar un loc ideal de cazare atunci când te afli în ,,orașul comoară” pentru o vizită de afaceri, ci este mai presus de atât, un loc unde poți citi istoria orașului, o poți simți, o poți retrăi în diversele ei aspecte și subtilități.

Te așezi în fața laptopului și începi să îți structurezi prezentarea pentru conferința ce urmează să înceapă în câteva ore. Terminând alocuțiunea îți iei costumul elegant și cobori în sala de conferințe a hotelului, acolo unde, o audiență de 50 de oameni de afaceri așteaptă propuneri și soluții inovative. Intrând în sala spațioasă, decorată în rigurosul stil clasic, dar dotată cu videoproiector, flipchart, ecran, conexiune la internet, sistem de traducere simultană și aer condiționat simți cum încrederea se instalează între partenerii de afaceri și te gândești că vei avea o negociere reușită.

Sala conferinte Hotel Transilvania

După discuții convingătoare, terasa primitoare se deschide în fața oaspeților pentru a răcori spiritele încinse după o abilă negociere. Între iubitorii de terase, cea de la Hotel Transilvania este renumită pentru că această terasă nu se închide niciodată. Chiar și atunci când frigul iernii te îndeamnă la un refugiu cald, terasa Transilvania își așteaptă oaspeții la o cană de vin fiert.

Terasa Hotel Transilvania

Acum, în plin sezon cald, această terasă – ferită de zgomotul orașului, discretă și cochetă asemeni unei grădini, fermecătoare prin muzica care te binedispune instantaneu – este locul perfect pentru o sesiune de relaxare, în inima orașului. Pentru că era joi, ai comandat cele mai bune cocktailuri, ca să ai o seară cu adevărat răcoroasă și reușită!

După o zi frumoasă, trăită în interiorul celui mai autentic loc din Cluj te gândești că vei mai reveni aici pentru că doar în intimitatea acestui hotel, legat în mod indistructibil de istoria orașului Cluj și chiar a întregii Transilvanii, schimbarea se observă încă de la intrare…

Adresă: str. Regele Ferdinand nr.20, Cluj-Napoca

Contact:
Telefon: 0264 594 429
Website