Cu sania în Cluj | Derdelușuri de prin împrejurimile orașului

de | | 2 Minute

Cu sania în Cluj în timpul sezonului rece

Odată cu venirea primei ninsori, orașul s-a îmbrăcat oficial în straie albe de iarnă, prilej minunat pentru a ne bucura de sporturile și activitățile specifice în sezonul rece. Mai ales pentru cei mai mici dintre noi, o astfel de zi petrecută cu sania pe derdeluș este o adevărată sărbătoare. Dar unde putem să ne dăm cu sania în Cluj?

Foto sus: Victor Mera

Făget-Sălicea

La o jumătate de oră de mers cu mașina, pădurea Făget este un loc apreciat de mulți clujeni pasionați de iarnă și de zăpadă pentru a se da cu sania. Are un derdeluș bine îngrijit și păstrat de îți e mai mare dragul să te dai pe el cu sania!

Foto: doris67doris

Dealurile Apahidei

Fiind un loc deja încărcat de istorie, Apahida ne mai oferă o atracție specială în sezonul rece. Este vorba despre dealurile ei frumoase, unde iarna te poți da cu sania, cu schiurile sau cu placa. Zi de zi, zeci de oameni urcă aceste dealuri îmbujorați și dornici de distracție .

Buscat

O pârtie bine amenajată pe care o putem găsi la o oră de mers cu mașina din Cluj, la Buscat distracția este garantată. Pârtia de aici este vizitată zilnic și e plină de viață în timpul iernii. Singurul lucru care este foarte important este să aveți cheful de distracție la voi!

Foto: Andreea Ilea

Pădurea Hoia Baciu

Cunoaștem cu toți legendele ce înconjoară misterioasa pădure de la marginea Clujului. Dar câți știm că pădurea nu este chiar așa de înfricoșătoare pe cât ni se prezintă și că este, de fapt, un derdeluș foarte bun pentru a te da cu sania în Cluj în sezonul rece? Desigur, este de așteptat să auziți țipete acolo, numai că vor fi țipete de ”PÂRTIEEE!”.

Așadar, nu ne mai rămâne decât să ne îmbrăcăm bine, să alegem un loc și să pornim la distracție cu sania în Cluj!