Concurs national de pictura contemporana

de | | < 1 Minute

Concurs national de pictura contemporana – EDIŢIA A IV-A

Consiliul Judeţean Cluj, Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca organizează a IV-a ediţie a Concursului Naţional de Pictură Contemporană şi urmăreşte prin această manifestare descoperirea şi promovarea tinerelor talente în domeniul artelor plastice.

Tema concursului este „Imagini cotidiene. Viaţa de zi cu zi”

Tehnici admise: ulei, acrilic, tempera, acuarelă: pe pânză, carton sau hârtie. Fiecare participant are dreptul de a înscrie în concurs maxim două lucrări înrămate a căror dimensiune să nu depăşească 50X70cm. Pe spatele lucrării se trece nume, prenume, titlul lucrării, instituţia pe care o reprezentaţi. Adresa la care se vor expedia lucrările este: Şcoala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahăr, nr. 51, cod 400624.

Data limită de trimitere a lucrărilor este 16 mai 2014. Jurizarea şi vernisarea expoziţiei vor avea loc în data de 20 mai 2014 la Galeria „55”, str. Fabricii de Zahăr nr. 51. Lucrările premiate vor rămâne în patrimonul Şcolii Populare de Arte “Tudor Jarda”, Cluj-Napoca. Premiile sunt importante albume de artă. Premianţii se vor putea înscrie la
Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca fără a mai da examen de admitere.

Rugăm participanţii să confirme înscrierile pe adresa [email protected]

Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul instituţiei www.scoaladearte.ro, la rubrica Concursuri, festivaluri, tabere proprii 2014.