Concurs foto: Târgul de Crăciun văzut prin obiectiv

de | | 3 Minute

Concurs foto: Târgul de Crăciun văzut prin obiectiv

Luna decembrie – alcătuită din evenimente speciale, împodobită cu momente de poveste și încoronată de sărbătorile iernii – ne oferă un prilej perfect pentru a ne bucura de Târgul de Crăciun din Piața Unirii. Pentru a surprinde pe veci câteva clipe deosebite din cadrul Târgului de Crăciun din acest an, lansăm un concurs foto nou: Târgul de Crăciun văzut prin obiectiv.

Odată ce ai decis să iei parte la acest concurs, încarcă-ți bateriile, mergi pe „câmpul de luptă” și surprinde micul târg în plină desfășurare! Pe urmă, vino la calculator și trimite-ne trei dintre cele mai reușite fotografii realizate de tine.

Care este regulamentul?

  • Trimite 3 (trei) fotografii care surprind cadre de la Târgul de Crăciun la adresa de e-mail [email protected] până la data de 26.12.2016 (inclusiv), cu subiectul: Concurs – TÂRGUL DE CRĂCIUN VĂZUT PRIN OBIECTIV – Nume și Prenume;
  • Menționează în e-mail datele tale de contact: nume, prenume, adresă de e-mail, telefon și pagina personală de Facebook/portofoliul personal;
  • Dacă poza îți inspiră o denumire/un text scurt, menționează în e-mail denumirea/textul scurt care vrei să apară alături de fotografia ta (opțional);
  • Fotografiile vor fi urcate pe pagina de Facebook Cluj.com – Ghid Local, albumul: TÂRGUL DE CRĂCIUN VĂZUT PRIN OBIECTIV.
  • Câștigătorul va fi anunțat în data de 4 ianuarie 2017. De asemenea, se vor lua în considerare aprecierile primite până la data de 03.01.2017.
  • Perioada desfășurării concursului TÂRGUL DE CRĂCIUN VĂZUT PRIN OBIECTIV: 06.12.2016 – 03.01.2017.

*Fotografiile participanților pot conține logo personal, acolo unde este cazul (opțional). Fotografiile trimise mai târziu de data menționată anterior (26 decembrie 2016), nu se vor lua în considerare.
*Ne asumăm încărcarea fotografiilor în maxim 24 de ore de la primirea e-mailului. Pozele trimise între zilele de vineri și duminică, vor fi încărcate în timpul primei zile lucrătoare a săptămânii următoare.

Jurizare…

Juriul va fi publicul. Adică prietenii, cunoscuții și necunoscuții, toți cei care îți apreciază fotografia printr-un singur like pe Facebook. Primele trei cele mai apreciate fotografii din albumul TÂRGUL DE CRĂCIUN VĂZUT PRIN OBIECTIV, vor desemna câștigătorii acestui concurs.

Iar premiile sunt…

Locurile 3, 2, 1 – câștigă câte un TOP CITY CARD prin intermediul căruia vor beneficia de reduceri atât de la partenerii noștri din Cluj, cât și din alte orașe din România. Vezi mai multe informații AICI. În plus, câștigătorul locului 1 va primi și un voucher la Livada în valoare de 50 lei!

Alte informații: 

  • Premiile se ridică de la sediul redacției Cluj.com (str. Mihai Eminescu, nr. 7, Cluj-Napoca). În cazul în care câștigătorii vor dori livrarea premiilor prin alte căi (poștă, curier), își vor asuma costurile aferente.
  • Echipa Cluj.com – Ghid Local se face responsabilă de a posta toate fotografiile care se încadrează în regulamentul scris anterior în albumul foto: TÂRGUL DE CRĂCIUN VĂZUT PRIN OBIECTIV, pe pagina de Facebook Cluj.com – Ghid Local. Toate fotografiile din concurs cedează drepturile de utilizare pentru apariția în articolele/proiectele Ghid Local, fiind menționat de fiecare dată numele fotografului și, dacă se dorește, pagina personală de Facebook, Instagram etc.
  • IMPORTANT! Toate materialele înscrise în concurs trebuie să fie realizate de cel care le trimite, acesta deținând drepturi de autor asupra lor. În cazul în care se dovedește că un câștigător nu avea dreptul de autor asupra materialului trimis, chiar și după o eventuală câștigare a concursului, va trebui sa returneze premiile în maxim 30 de zile de la informarea acestuia. Fiecare material trimis va fi verificat minuțios, iar nerespectarea acestei reguli duce la respingerea participării în concurs.
  • NU vor fi acceptate imagini ce conțin indirect insulte sau prezentări peiorative ale unei persoane, categorii de persoane sau diverse companii. NU vor fi acceptate nici materiale tip advertorial / reclamă pentru anumite servicii / produse / branduri. Pentru acestea din urmă, ne puteți contacta separat de concurs – vezi rubrica Promovare Cluj.com
Fie ca sărbătorile acestui sezon să vă inspire! ? 

Așteptăm cu drag înscrierile voastre! 

Pentru mai multe detalii, scrie-ne un e-mail la: [email protected].