Cine gratuite la El Toro Steakhouse – pentru clienții fideli

de | | 3 Minute

Cine gratuite la El Toro Steakhouse – pentru clienții fideli

Cel mai important lucru pentru El Toro Steakhouse este să mențină același standard de calitate pentru clienții săi. Fiind primul steakhouse autentic din Cluj, ne mobilizăm tocmai pentru a crește calitatea serviciilor noastre astfel încât clienții să fie mulțumiți și bucuroși atunci că ne trec pragul.

În acest sens, am gândit să răsplătim fidelitatea clienților cu ajutorul cardurilor de fidelizare. Acestea pot fi carduri pentru persoane fizice, dar și carduri bussines (pentru grupuri de persoane) și sunt înmânate beneficiarilor atunci când clienții vin în restaurantul nostru.

Arome, gusturi încântătoare de la El Toro

Cum se utilizează cardurile de fidelizare?

Cardurile au pe verso patru rubrici, rubricile ștampilându-se de fiecare dată când clientul intră și servește masa. A cincea oară când clientul vine la noi primește o cină gratis din partea El Toro Steakhouse.

Mai precis, prin intermediul cardurilor pentru persoane fizice primești o cină gratis de două persoane. Iar atunci când este vorba de un grup de opt-zece persoane care vine la El Toro Steakhouse pentru a cincea oară cardul business oferă pentru grup o masă gratis.

Pentru a beneficia însă de acest bonus nu uitați să sunați la telefon (0731 867 777, 0364 141 698) pentru programare.

Arome, gusturi încântătoare de la El Toro

În ceea ce privește noutățile din meniul El Toro Steakhouse, vă anunțăm că am introdus un preparat special din carne de vită, „cotletul de vițel de lapte”. Carnea pentru acest preparat provine de la un producător foarte cunoscut în Europa, o fermă din Olanda unde vițeii sunt crescuți numai cu lapte. Carnea fragedă dă un gust unic preparatului gătit la El Toro Steakhouse. Vă invităm să-l descoperiți împreună cu familia, sau de ce nu, cu prietenii!

Arome, gusturi încântătoare de la El Toro

Vă recomandăm să nu ratați cina pe care o pregătim în fiecare lună având alături un somelier. Avem trei preparate gătite de noi (aperitiv, fel principal, desert) însoțite de trei-patru pahare de vin. Somelierul povestește despre fiecare tip de vin în parte și explică cum trebuie făcută asocierea cu mâncarea și de ce. Pentru fiecare cină în parte experimentăm un alt fel de meniu.

Prețurile pentru aceste cine lunare le-am conceput promoțional: 150 de lei cina/persoană, cu trei feluri de mâncare și patru tipuri de vin.
Prețul este foarte bun, având în vedere că preparatele sunt din meniul El Toro Steakhouse.

el toro 3

Te așteptăm să te bucuri de o cină specială la El Toro Steakhouse!

Contact El Toro:

Adresa: Piata Cipariu nr 9, Cluj-Napoca (langa salonul Fistiq)
Telefon: 0731 867 777; 0364 141 698;
E-mail: [email protected]
Web: www.eltoro.ro

Arome, gusturi încântătoare de la El Toro