Ce poți face în acest weekend în Cluj? (22 – 25 iulie)

de | | 5 Minute

Ce poți face în acest weekend în Cluj? (22 – 25 iulie) 

Cluj.com îți recomandă câteva dintre cele mai frumoase evenimente care vor avea loc în weekendul 22-25 iulie în Cluj. Dacă vremea rămâne frumoasă, îți recomandăm și o plimbare în natură, prin județ, căci avem numeroase comori ce așteaptă să fie descoperite!

Iar dacă ți-ai propus să fii activ în aceste zile, iată evenimentele care ne-au atras nouă atenția:

VINERI, 22 iulie:

12:00 Expoziție „The human spirit” la Urania Palace. În perioada 22 – 28 iulie puteți vizita expoziția „The human spirit” – 50 de lucrări de pictură inspirate din trăirile interioare ce ne marchează viața de zi cu zi.
16:00 Rooftop Daydreaming – Iulius Parc: ☀ Daydreaming is all about sharing bassy, melodic music on beautiful sunny days ☀ Detalii: aici.
19:00 Spectacol de teatru black light “MOMO” la Cinema Mărăști. Intrare liberă! Detalii aici (click).
19:30 Jazz the night away // Summer Edition @ Wine O’Clock. Rece, răcoritor, aromat, citric, dansabil și melodic, cu tente funky sunt cuvintele care descriu cel mai bine seara de vineri în care vinul bun, jazz-ul și oamenii faini se regăsesc în Sufrageria noastră cu vinuri, Wine O Clock ! Detalii despre rezervări și playlist-ul serii, puteți afla aici.
20:00 Loco-Logomotion #1 performance la Fabrica de Pensule. Loco-Logomotion este un proiect performativ-educațional, care călătorește cu trenul și se oprește în diverse orașe, aducând spectacole inspirate de experiența călătoriei și a spațiilor, localităților traversate. Totodată aduce ateliere de dans și conștiință corporală și în locații unde procesele de creație si spectacolele experimentale sunt rar întâlnite.

Loco-Logomotion #1 performance

SÂMBĂTĂ, 23 iulie: 

10:00 Re-descoperim Clujul – Strada Lupilor – Al treilea tur ghidat din seria „Re-descoperim Clujul” va începe în fața Librăriei Universității, la ora 10:00. Ora de începere se poate modifica funcție de condițiile meteo (temperatură). Schimbarea acesteia se va anunța în timp util în cadrul evenimentului publicat pe Facebook:facebook.com/events/1790292607869746/ . Ghid va fi domnul Vladimir-Alexandru Bogosavlievici, profesor de istorie la Colegiul Național „G. Barițiu”.
10:30 Transilvania Rally – Sâmbătă, 23 iulie, se va desfășura cea de-a doua zi de concurs ce va începe cu PS 5 Dângău I la ora 10.51, fiind urmată îndeaproape de PS6 Mănăstireni I la 11.19. Concurenții de la Transilvania Rally vor urca pentru a susține PS7 la Beliș, al cărui start va avea loc la 11.52, coborându-se apoi pe PS 8 Râșca 2 de la ora 14.08 și PS9 – POWER STAGE de la 14.36. Ziua se încheie cu deja celebra SS 10 de la Polus Center, unde spectatorii sunt așteptați în număr cât mai mare pentru spectacol garantat. Află mai multe despre eveniment din acest articol (click).
14:00 Libertate cu orice pret / Free State of Jones – Cinema Florin Piersic.
19:00 Spectacol de teatru black light “MOMO” la Cinema Mărăști. Intrare liberă! Detalii aici (click).
20:00 Concert Stefan Stan – la The Office Wine Bar. Află mai multe detalii de aici.
21:00 Concert André Rieu transmis la Cinema Florin Piersic. Detalii despre artist puteți găsi aici (click).
22:00 That’s So ’90s @ The Shelter. Intrare: 6 lei (summerish shot inclus)

pilot de raliu la Transilvania Rally Cristian Melczer

DUMINICĂ, 24 iulie: 

10:00 Expoziție „Muzeul Păpușilor” la Muzeul de Artă. Expoziția poate fi vizitată până la finalul lunii iulie, de miercuri până duminică, între orele 10:00-17:00. Aflați mai multe detalii despre expoziție: aici.
10:00 Give us 5 – Săptămâna aceasta, orice produs din meniul de la Lady Cat poate fi cumpărat cu numai 5 RON! Cu ocazia aceasta, faceți cunoștință și cu ultimele pisici găzduite la cafenea.
13:00 Zilele Vlădesei – Se va întâmpla duminică, 24 iulie 2016, începând cu ora 13,00, la Săcuieu, Jud. Cluj, pe Valea Oilor (la ieșirea din satul Săcuieu, spre Scrind-Răchițele). Dacă iubiți tradițiile străbune și folclorul ardelean, dacă timpul vă permite și vă face plăcere, noi vă așteptăm cu drag – la „o țâră” de „hodină”, la un „păhar” de pălincuță, la cântec, joc și voie bună cât cuprinde!
20:00 Star Trek: Dincolo de infinit 3D /Star Trek Beyond – la Cinema Florin Piersic. Află mai multe despre film de aici (click).
23:00 Detectivul, Mafia si Cartoforul / Skiptrace la Cinema Florin Piersic. Vă era dor de un film cu Jackie Chan? Puteți viziona Skiptrace la cinema!

Zilele Vlădesei

Alte RECOMANDĂRI DE WEEKEND pentru zile senine și foarte senine: 

Una dintre atracțiile principale din zona Parcului Central, dar și din oraș, în general, Lacul Chios devine pe timpul verii ideal pentru o plimbare cu barca. Nu uitați să vă bucurați de momentele de liniște pe care le puteți avea acolo, pe lac, admirând rățuștele și frumusețea parcului. În acest an, pe lac au început să se plimbe și dragonii!

Dacă ești deținător de Top City Card sau BCR City Card te poți bucura de gratuitate! Săptămânal, punem la dispoziția deținătorilor de City Card 10 bilete gratuite. Primele 10 persoane care solicită codul promoțional săptămânal, beneficiază de gratuitate. Codul poate fi solicitat la adresa de email [email protected]. Dacă doriți să primiți codul imediat, vă rugăm solicitați codul de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 17:00. Relaxare plăcută!

ce poți face în acest weekend în cluj dragoni lacul chios

Unul dintre locurile noastre preferate din Cluj și, cu siguranță, aflată în topul obiectivelor turistice clujene, Grădina Botanică „Alexandru Borza” este ideală pentru o plimbare relaxantă într-o zi de duminică (sau în orice altă zi, de altfel). Nu uitați să vizitați și serele, turnul și, totodată, Muzeul Botanic aflat în incinta Grădinii.

Dacă ești deținător de Top City Card sau BCR City Card, recomandarea noastră sună așa: hai cu un prieten! Cu City Card beneficiezi de oferta 1+1 gratis (la un bilet cumpărat, al doilea îl primiți gratuit cu City Card, la fiecare vizită! Include și vizitarea Muzeului Botanic UBB, precum și vizitarea serelor).

ce poți face în acest weekend în cluj gradina botanica

În cele din urmă, dacă simți nevoia pur și simplu să te bucuri de soare și să te bălăcești, ștrandul Clujana ar fi o opțiune! Te poți bucura aici și de mai multe terenuri de tenis și fotbal, poți juca baschet sau biliard și te poți bucura inclusiv de saună și fitness.

Strandul Clujana3

Evenimente recomandate de Cluj.com
Pentru lista completă a evenimentelor care au loc în Cluj, accesați
cluj.com/evenimente și selectați ziua dorită.
Fotografie reprezentativă (dreapta-sus): BMC Photography