2.3/5 din 6 reviews
Ștrand Clujana (2)

Strandul Clujana

Strandul este piesa de rezistență a Complexului Sportiv Clujana pe perioada verii. Alături de terenurile de tenis și de fotbal, strandul Clujana poate fi o oază de relaxare activă pentru cei care trec pragul complexului sportiv. Bazinul principal, destinat adulților, are o adâncime de 1,56 metri pe toată suprafața, în timp ce bazinul dedicat copiilor are o adâncime de numai 40 cm. Acesta din urmă este dotat cu un tobogan de apa și dispune și de un loc de joacă alăturat. De asemenea, există și un bazin baby cu o adâncime de 15 cm și un loc de joacă alăturat bazinului.

În aer liber, strandul pune la dispoziția clujenilor și un parc cu zonă cu gazon, zonă cu tobogan, cu hintă și un loc de joacă cu nisip. În plus, complexul oferă și un loc în aer liber cu Grill Bar și o Pizzerie & Bar în interior, cu băuturi răcoritoare și savoare pentru o zi ideală de relaxare.

Complexul Clujeana pune la dispoziție și o zonă VIP pentru clienții speciali, cu o zonă privată cu servicii delux și terasă cu Bar & Grill cu servire într-un mediu mai intim.

Sezonul 2023

În sezonul 2023, strandul Clujeana se va deschide pe 20 iunie.

Tarife

Copii 0-3 ani: 30 lei (20 lei după ora 17:00)

Copii 2-14 ani: 40 lei (30 lei după ora 17:00)

Adulți: luni-vineri ➡️ 50 lei (40 lei după ora 17:00)

Adulți: sâmbătă-duminică ➡️ 60 lei (40 lei după ora 17:00)

Adulți peste 65 ani: 40 lei (luni-duminică)

*prețul include parking, șezlong, umbreluță

Program zilnic (Luni – Duminică): 08:00 – 20:00

Adresa:  Strada Tăbăcarilor, Cluj-Napoca

Contact » E-mail: [email protected], tel: 0744 187 111; 0740 836 705

Descoperă și alte locuri ideale pentru zile însorite, când simți nevoia de bălăceală și relaxare la pișcină! Am creat o rubrică specială pentru a-ți veni în întâmpinare » STRANDURI CLUJ. O vară minunată să ai!

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (6 voturi)
Rating2.3
4
Alex Craciun
Deschidere, Tarife, Program
Doresc sa știu când se deschide în 2018.. Orarul și tarifele
3
Daniel
Buna
Buna ziua! Sa deschis strandul? Ce program si ce preturi aveti?
1
Bardos Adam
Salvamar
Schimbați [...] salvamarul.
1
bogdan
cel mai modern strand?
Pe dracu cel mai modern strand nu are nimic in stranduri din orase mai mici bei o bere stand cu picioarele in apa ai o bere la draft aici nu scrumiere de pe vremea lui ceau la poarta te intimpina un mos apa rece cica incalzita un strand de toata groaza incercati figa weekend carei arad chiar torok dej am ajuns clujul de toata mila si groaza la capitolul asta mai frumos pe somes in grigorescu si e moca vai de voi cei cel conduceti nu oferiti nimic
1
client platitor cu standarde
jenant
Am fost sambata 22.06.2019 cu familiie,platit intrare,conditii de lumea 3-a.O gramada de minoritari"bronzati",galagiosi,injuraturi,paruiala intre fete,simulari de acte sexuale intre ei.Si nu numai,salvamarul flegma in fata ta,pe jos,evident,iar cel sau cea(nu se stie ce era)care aduna sezlongurile,trimitea pe toata lumea in "organul"ei(masculin).De toata jena.La cei 20 lei platiti...rusine!
3.5
popa ndrei
piscini
bonba piscininele imi ajung la buric stiind ca am 2,69m,apa e calda si foarte frumix pwp
Scrie o recenzie