2.3/5 din 6 reviews
strand clujana 2019 a

Strandul Clujana

Strandul este piesa de rezistenta a Complexului Sportiv Clujana pe perioada verii. Alaturi de terenurile de tenis si de fotbal, strandul Clujana poate fi o oaza de relaxare activa pentru cei care trec pragul complexului sportiv. Bazinul principal, destinat adultilor, are o adancime de 1,56 metri pe toata suprafata, in timp ce bazinul dedicat copiilor are o adancime de numai 40 cm. Acesta din urma este dotat cu un tobogan de apa si dispune si de un loc de joaca alaturat.

In aer liber, strandul pune la dispozitia clujenilor si un Grill Bar. Pizzeria si barul completeaza serviciile oferite de Strandul Clujana, cu bauturi racoritoare si savoare pentru o zi ideala de relaxare.

Tarife:
– Adulți: 20 lei
– Copii (sub 14 ani): 15 lei

Program zilnic (Luni – Duminică): 08:00 – 20:00

Adresa:  Strada Tăbăcarilor, Cluj-Napoca

Contact » E-mail: [email protected]

Descopera si alte locuri ideale pentru zile insorite, cand simti nevoia de balaceala si relaxare la piscina! Am creat o rubrica speciala pentru a-ti veni in intampinare » STRANDURI CLUJ. O vara minunata sa ai!

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (6 voturi)
Rating2.3
4
Alex Craciun
Deschidere, Tarife, Program
Doresc sa știu când se deschide în 2018.. Orarul și tarifele
3
Daniel
Buna
Buna ziua! Sa deschis strandul? Ce program si ce preturi aveti?
1
Bardos Adam
Salvamar
Schimbați [...] salvamarul.
1
bogdan
cel mai modern strand?
Pe dracu cel mai modern strand nu are nimic in stranduri din orase mai mici bei o bere stand cu picioarele in apa ai o bere la draft aici nu scrumiere de pe vremea lui ceau la poarta te intimpina un mos apa rece cica incalzita un strand de toata groaza incercati figa weekend carei arad chiar torok dej am ajuns clujul de toata mila si groaza la capitolul asta mai frumos pe somes in grigorescu si e moca vai de voi cei cel conduceti nu oferiti nimic
1
client platitor cu standarde
jenant
Am fost sambata 22.06.2019 cu familiie,platit intrare,conditii de lumea 3-a.O gramada de minoritari"bronzati",galagiosi,injuraturi,paruiala intre fete,simulari de acte sexuale intre ei.Si nu numai,salvamarul flegma in fata ta,pe jos,evident,iar cel sau cea(nu se stie ce era)care aduna sezlongurile,trimitea pe toata lumea in "organul"ei(masculin).De toata jena.La cei 20 lei platiti...rusine!
3.5
popa ndrei
piscini
bonba piscininele imi ajung la buric stiind ca am 2,69m,apa e calda si foarte frumix pwp
Scrie o recenzie