Castigatori concurs Noiembrie 2013

de | | 3 Minute

Castigatori concurs Noiembrie 2013.

Castigatorii concursului din luna noiembrie au fost alesi!

Datorita temei concursului, si anume “Locul meu preferat din Cluj”, am descoperit locurile preferate ale unor clujeni talentati si am constientizat impreuna frumusetea Clujului. Fie ca au ales sa astearna cuvinte sau sa opreasca timpul in loc intr-o fotografie, le multumim tuturor participantilor pentru ca au impartasit cu ceilalti care sunt locurile lor de suflet si au surprins farmecul acestora, inducandu-ne si noua, celor care am citit sau am admirat fotografiile, o senzatie de multumire si entuziasm in legatura cu propriul oras, Cluj-Napoca.

Juriul a fost format din angajatii Cluj.com si sponsorii concursului. Decizia finala s-a luat in functie de voturile primite individual din partea fiecarui membru al juriului. In urma unei dezbateri finale comune cu privire la clasamentul final, am ajuns la o decizie. Mentionam ca numarul de aprecieri de pe retelele de socializare a fost luat in considerare acolo unde acesta s-a evidentiat cantitativ, comparativ cu articolele / fotografiile celorlalti participanti, insa nu a fost decisiv.

Asadar, castigatorii sunt:

Fotografie:

Locul I
Fotograf: Pekus Andrei
250 LEI

I  pekus  cetatuie 1

Locul II
Fotograf: Bucur Claudiu Robert
50 Lei consumatie in The Soviet + Card V.I.P. in After Eight

Fotograf-Bucur-Claudiu-Robert-Piata-Unirii

Locul III
Fotograf: Pekus Andrei
Voucher in valoare de 50 Lei in magazinul Torry (Polus Center)

Fotograf-Pekus-Andrei-Cetatuia21

Articole:

Locul I – Bogdan Marcasan – Drumul spre centrul Clujului – 250 Lei
Locul II – Bura-Coț Irina-Mihaela – Timpul si amintirea – 50 Lei consumatie in The Soviet + Card V.I.P. in After Eight
Locul III – Brindusa Poenaru – Locul meu preferat din Cluj – Voucher in valoare de 50 Lei in Bijuteria Roma (Polus Center)
Locul IV – Calatean Raluca – Locul meu preferat din Cluj – Un premiu special – o cana dintr-o colectie deosebita de obiecte personalizate Cluj.com, abia iesite din stare de proiect.

Multumim tuturor participantilor noi ai concursului, apreciem maturitatea si sensibilitatea de care au dat dovada in articolele trimise. Pentru ca ne-a fost foarte greu sa ne hotaram asupra castigatorilor, la aceasta editie a concursului am hotarat sa introducem un premiu nou ce consta intr-un obiect personalizat Cluj.com (mai jos puteti vedea un preview). Acest premiu poate fi ridicat de la sediul redactiei Cluj.com numai dupa 1 ianuarie.

cana

Premiile in bani si cardul VIP pentru After Eight se pot ridica doar personal cu buletinul, de la sediul nostru (Str. Mihai Eminescu, nr. 7), incepand de marti, 10 decembrie, intre orele 9:30 – 17:30, cu un telefon in prealabil (0264/546789)! Ridicarea premiilor se poate face pana in data de 1 ianuarie.
Consumatia la The Soviet si voucherele de cumparaturi la magazinul Torry si Bijuteria Roma, se ridica direct de la partenerii nostri, pe baza buletinului, incepand de marti, 10 decembrie 2013.

Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor!

Multumim sponsorilor acestui concurs!!

after eight cluj  the soviet cluj  magazinul torry polus   bijuteria roma polus