Când istoria se împacă bine cu modernitatea, rezultă locuri epice

de | | 2 Minute

Când istoria se împacă bine cu modernitatea, rezultă locuri epice – Hotel Transilvania

Cluj-Napoca este un oraș plin de oportunități, în care mediul afacerilor prosperă iar ideile geniale se nasc cu ușurință. Tradiția îți găsește tot mai greu locul în ritmul dinamic al vieților noastre, așa că shimbările aduse de modernitate sunt îmbrățișate cu ușurință.

Avem nevoie însă de repere ale trecutului care să ne ghideze în viitor, de simboluri care să supraviețuiască generațiilor și să transmită suflul anilor de glorie. Hotel Transilvania este un adevărat simbol pentru Cluj, fiind cel mai vechi hotel din oraș, reușește să își păstreze și în zilele noastre aerul de noblețe.

Pentru a supraviețui vremurilor, hotelul s-a adaptat precum numeroșii oaspeți care i-au călcat pragul. Modificările aduse și modernizarea structurii nu au afectat însă esența hotelului. Pentru oaspeții preocupați de mediul afacerilor și cei care au nevoie de un spațiu în care să țină prezentări de succes, conferințe, workshop-uri sau alte evenimente, hotelul pune la dispoziție o sala de conferințe complet echipată.

Cu o capacitate de 40 de locuri, sala poate fi adaptată cerinţelor clienților, pentru ca evenimentul să fie organizat exact pe gustul acestora. Calitatea serviciilor oferite reprezintă standardul după care hotelul se ghidează. Așadar, sala de conferințe este ideală pentru: conferinţă, training, receptii, seminarii, prezentari, mese festive.

Oferte de sezon la Hotel Transilvania, oferte, sezon, microrevelion, hotel, transilvania, cluj

Facilități:
Capacitate: 40 locuri
Dimensiune: 40 m2
Videoproiector: Da
Ecran de proiecţie: Da
Flipchart: Da
Consumabile de birotica şi papetărie: Da
Închiriere laptop: Da
Internet wireless: Da
Mesele permit diferite aranjamente ( „u”-shape, classroom, alte alternative): Da
Welcome coffee şi Coffee break: Da
Servicii de catering: Da

Răsfață-te pe terasa Hotelului Transilvania, o adevărată oază în mijlocul orașului

Cauți o sală de conferințe în Cluj? Hotelul Transilvania îți oferă soluția perfectă! Într-o locație centrală dar ferită de zgomotul și freamătul orașului, sala de conferințe modernă se mulează pe nevoile oricărui client și este premisa ideală pentru evenimente de succes.

sala conf hotel trans

Stay tuned și urmăriți promoțiile la cazare de pe site și facebook!