BW Photo Bus – vintage și modern, într-un singur loc!

de | | 5 Minute

BW Photo Bus – vintage și modern, într-un singur loc!

Pentru că ne stă în fire să alegem autenticitatea peste orice altceva, cu BW Photo Bus, distracția de la petreceri începe în jurul unui element cu totul inedit: cabina foto. O sursă de voie bună și un stimul al acesteia, cabina foto are darul de a coagula invitații de la o petrecere în jurul ei și de a le oferi o experiență memorabilă.

Știm, deja, că fiecare eveniment constituie un amestec unic de invitați, activități și stări de bine. BW Photo Booth a înțeles, însă, că distracția trebuie ajutată, câteodată, iar experiențele trebuie ajustate pe măsură. Tocmai din acest motiv, BW Photo Booth a creat un concept pe cât de popular și apreciat, pe atât de potrivit pentru a fi personalizat. BW Photo Bus este un microbuz special, cu puternice abilități de stimulare a bunei dispoziții și a distracției. Culorile atrăgătoare întăresc ideea de vitalitate și generează un soi de energie nemaiîntâlnită altundeva.

BW Photo Bus

Fă-ți o nuntă altfel

#inedit

A face poze la o cabină foto în cadrul unei petreceri de nuntă a devenit un lucru oarecum firesc. Acesta completează în mod intuitiv nevoia noastră de afirmare și de a ne simți bine. Dar ce spuneți de a face poze cu listare pe loc, într-un microbuz istoric, special amenajat și decorat? Noi credem că acest nou dispozitiv este un element unic și special. Mai mult, constituie o sursă suplimentară de distracție pentru invitații de la nuntă. Aceștia au ocazia de a păși într-un cadru inedit și de a realiza fotografii de bună calitate într-un decor cu adevărat neașteptat.

cabina foto

#meteoconvenabil

Photo bus-ul mai are un avantaj important. Acesta poate fi instalat chiar și în spații interioare, dacă acestea sunt accesibile fără ajutorul scărilor. Probabil intuiți că acest lucru înseamnă că succesul evenimentului nu va fi condiționat de vremea de afară. În plus, cabina foto din microbuz este autonomă și detașabilă și se poate instala în orice alt spațiu. Nu scăpați nepozați!

cabina foto

#personalizare

BW Photo Booth au găsit o soluție și pentru nevoia de personalizare a evenimentelor la care sunt invitați. Fâșiile și colajele foto listate la evenimente conțin un element unic, sub forma unui șablon artistic, care contribuie la diferențierea respectivului eveniment și constituie o garanție a amintirilor plăcute. Acest element vizual conferă o puternică notă distinctivă nunții, fiind creat exact așa cum vă doriți, îmbinând culorile dorite, numele voastre și alte elemente grafice, pentru a reda ideea de unicitate.

cabina foto

Distracție la cote maxime

#accesorii foto

Distracția generată de cabina foto la o nuntă este irepetabilă. Însă, chiar și așa, poate fi ajutată să crească. Da, ați înțeles bine: se poate să fie și mai multă distracție! Accesoriile haioase pentru cabina foto fac posibil acest lucru. BW Photo Bus dispune nu doar de o cabină foto profesională, ci vine la pachet și cu un pachet generos de accesorii, pentru a completa distracția. Accesoriile se găsesc în portbagajul mașinii. Decorul a fost conceput special pentru a reda impresia unui studio foto adevărat, cu lumini bine poziționate și o oglindă care să reflecte toate reacțiile voluntarilor la distracție.

cabina foto

#transport

Fiind, de fapt, un microbuz, BW Photo Bus poate fi folosit și într-un alt scop, și anume: ca mijloc de transport pe distanțe scurte pentru miri. Vorbim de un vehicul istoric, recondiționat și amenajat modern, care poate fi cadrul perfect pentru o sesiune foto profesională pentru personajele principale ale nunții, mirii.

BW Photo Bus

Cum a apărut BW Photo Bus?

Totul a început cu un Volkswagen T2, din 1972. O mașină cunoscută unui public larg, nu doar atunci, ci și acum. Acest model de microbuz a fost apreciat, în perioada în care a fost lansat pe piață, datorită dotărilor sale și a senzației de spațiu larg pe care o crea interiorul său. În plus, a fost adaptat transportului de persoane, ceea ce a rezultat într-o creștere și mai semnificativă a popularității acestuia. Recent, microbuzul este căutat pentru potențialul vizual pe care îl poate oferi, mai mult decât pentru performanțele de vehicul motorizat pentru deplasare.

În cazul BW Photo Bus, procesul de întinerire a mașinii a necesitat o atenție deosebită la detalii, toate elementele fiind selecționate cu grijă pentru a servi scopului pentru care a fost creat. Tapițeria, oglinda, decorul din lemn masiv, culorile vii – toate au contribuit la a crea un ansamblu vizual nu doar plăcut, ci și util în cadrul evenimentelor private.

Preferatul petrecăreților și al grupurilor de prieteni

Confirmăm, cu toată convingerea, că BW Photo Bus a păstrat multe dintre aceste calități. Veselia, starea de bine și experiența plăcută sunt elementele care stau la baza acestui concept de mini-bus. Odată intrați în photo bus și poziționați în fața camerei foto, puteți fi cine vreți. Aveți libertatea de a alege ce fațetă a personalității voastre vreți să o afișați, căpătând curajul necesar de a da frâu liber imaginației și distracției.

BW Photo Bus

BW Photo Bus vă poate ajuta, chiar și dacă nu plănuiți o petrecere de nuntă în viitorul apropiat. Photo bus-ul se încadrează bine la orice tip de eveniment: festivitate de absolvire, petrecere privată, zi aniversară, eveniment corporate, botez, majorat, festival și nu numai. Cert este că photo bus-ul oferit de BW Photo Booth va aduce veselie și voie bună în cadrul evenimentului pe care îl planificați.

Contact:

Website | Facebook | Instagram
Adresă: str. Someșului, nr. 5–7, Cluj-Napoca
Telefon: (+40) 744 135 040 | (+40) 746 094 718
Mail: [email protected]