5/5 din 1 review
cabine foto cluj

Cabine foto Cluj | BW Photo Booth

Momentele frumoase creează amintiri de neuitat. De aceea, de multe ori alegem să le capturăm în cabine foto din Cluj. Jocurile, naturalețea mișcărilor și a mimicii fotografiate pot constitui momente distractive și amintiri frumoase.Compania de cabine foto BW Photo Booth Cluj se află pe piața locală din 2009, în prezent fiind extinsă chiar și la nivel național, deținând cabine foto în 20 locații din țară.

BW Photo Bus – cabina foto pe 4 roți

Un proiect inedit venit din mințile creative și îndrăznețe ale echipei BW Photo Booth în 2016 s-a concretizat într-o formă specială. Care este acesta? BW Photo Bus: o mașină istorică, ce datează din anul 1972. Aceasta a fost reabilitată și redecorată în stilul propriu cu elementele joviale, culorii vii, cochet, dar confortabil. Cabina foto vintage pe 4 roți a fost lansată în 2018 și de atunci adună zâmbete și bucurii în cutia sa cu amintiri. În interior, mașina este dotată cu o cabină foto mobilă, lumini și decorațiuni necesare unei sesiuni foto cât mai reușite. Mașina poate fi închiriată și adusă la orice tip de eveniment. Mai mult decât atât, poate constitui și un mijloc de transport pentru VIP.

cabine foto

BW Photo Booth » Cabine foto la evenimentele importante din viața noastră

BW Photo Booth se alătură momentelor importante din viața noastră într-o formă aparte. Astfel, fiecare eveniment, fie corporate, fie privat poate să beneficieze de propria cabină foto. Putem, așadar, să ne personalizăm un „template” în funcție de tematica evenimentului pentru ca participanții să își poată fotografia oricând starea de spirit.

Ca distracția să fie cu adevărat temeinică, cabinele foto BW Photo Booth vin la pachet cu o serie de accesorii pe cât de interesante, pe atât de amuzante pentru a da culoare fotografiilor și momentelor petrecute în cabină. Amintirile pot rămâne vii prin varianta de suvenir a fotografiilor făcute.

cabine foto

Distracția din mall-uri

Cabine foto BW Photo Booth găsim și în mall-uri. Spontaneitatea este o trăsătură tot mai apreciată. Momentele distractive, în care entuziasmul, bucuria , buna dispoziție și energia ne dirijează activitățile sunt surprinse de cabinele foto, într-o manieră profesională. Deopotrivă, dacă nu ești o persoană foarte zâmbăreață, însă ai nevoie de fotografii pentru diferite acte oficiale și documente personale, la cabinele foto BW Photo Booth se pot realiza fotografii ID și de legitimație.

cabine foto

Îți place ideea și te tentează să deții o astfel de afacere? BW Photo Booth, cu experiența vastă pe care o deține îți va oferi ajutorul necesar pentru a-ți dezvolta o afacere similară.

Contact:

Website | Facebook | Instagram
Adresă: str. Someșului, nr. 5–7, Cluj-Napoca
Telefon: (+40) 744 135 040 | (+40) 746 094 718
Mail: [email protected]

Informatii de contact

Numele locatiei: Cabine foto Cluj | BW Photo Booth – imortalizăm zâmbete
Contact: E-mail Website Facebook
Telefon: (+40) 744 135 040 | (+40) 746 094 718
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
lpatrick
Scrie o recenzie

Ultimele Articole