Magie în fotografii pe străzile Clujului: o nouă cabină foto outdoor în centrul orașului

de | | 3 Minute

Magie în fotografii pe străzile Clujului: o nouă cabină foto outdoor în centrul orașului

Pasionații de fotografie și cei în căutare de amintiri de neuitat au acum o nouă atracție în Cluj: cabină foto outdoor Căsuța de la BW Photo Booth plasată în centrul orașului, în fața Magazinului Central. 

Dacă vrei să adaugi un strop de distracție și amintiri memorabile la experiența ta din Cluj-Napoca, acum ai o nouă oportunitate. Indiferent dacă ești localnic sau vizitator, experiența unei amintiri dintr-o cabină foto de exterior este întotdeauna un moment de bucurie și amuzament. De la prieteni, familie și cupluri, o cabină foto este o modalitate perfectă de a captura momente de neuitat într-un mod distractiv și interactiv.

BW Photo Booth este lider în domeniul cabinelor foto în țară, iar în Cluj au cabine foto în patru locații: la Iulius Mall, în interior și în exterior, la Vivo în interior, și acum și la Central, afară, în fața magazinului. În rest, în călătoriile voastre, puteți colecta amintiri foto de la BW Photo Booth din majoritatea orașelor municipale din țară, dar și de la evenimente mari precum târgurile de crăciun, de exemplu. 

cabină foto outdoor bw photo booth 35

Momente dragi transformate în amintiri

Cu o simplă apăsare de buton, în noua cabină outdoor Căsuța BW Photo Booth, la fel ca în restul cabinelor disponibile, poți explora o varietate de opțiuni creative și amuzante. De la filtre și rame artistice până la rame personalizate reprezentative fiecărui oraș și efecte speciale, posibilitățile sunt nelimitate. 

cabina-foto-outdoor-bw-photo-booth

Indiferent dacă vrei să surprinzi un moment romantic cu partenerul tău sau să te distrezi alături de prieteni, poți crea astfel în doar câteva minute un instantaneu cu amintiri unice.

cabină foto outdoor bw photo booth (13)

Fie că pleci un magneți, fotografii de dimensiuni clasice (10×15), de tip ID sau GIF-uri / videouri, să știi că odată ce ai realizat fotografiile sau clipurile video perfecte, poți partaja instantaneu acele momente speciale și pe rețelele sociale preferate. Această opțiune este o modalitate minunată de a împărtăși bucuria momentului și cu cei dragi, indiferent unde se află aceștia în lume. 🙂

cabina-foto-outdoor-bw-photo-booth-30

De altfel, e bine de știut că poți să printezi poze direct din telefonul tău dacă ești pe grabă sau ai nevoie în zilele de weekend de un print shop. 🙂

Ocazii speciale, amintiri unice

În țară, BW Photo Booth se distinge prin calitatea superioară a serviciilor. Echipa lor dedicată este mereu la dispoziția clienților, asigurându-se că fiecare experiență este una memorabilă și plină de satisfacție.

Dacă vrei să pleci acasă cu o amintire haioasă, ai nevoie urgent de Foto ID sau vrei să oferi cuiva un cadou original și personalizat cu imaginea ta, o cabină foto de la BW Photo Booth este alegerea perfectă pentru toate ocaziile.

abina-foto-outdoor-bw-photo-booth-17

Oriunde este plasată, o cabină foto aduce o nouă dimensiune de distracție și interacțiune. Este simplu de folosit, iar rezultatele sunt surse inepuizabile de amintiri. Momentan, prețul pentru o sesiune foto instant la Cluj este de 20 lei.

abina-foto-outdoor-bw-photo-booth-32

Nu rata ocazia de a experimenta și tu magia fotografiilor instant. Vezi noua cabină foto Căsuță din exterior, amplasată chiar în fața magazinului Central din Cluj, și arată-ne pe social media ce amintire de la Cluj ai luat cu tine acasă! 🙂


BW Photo Booth

Contact: 0770 240 474 / [email protected]

Locații 

Web | Facebook | Instagram