BodyART, antrenamentul care alunga stresul

de | | 2 Minute

BodyART, antrenamentul care alunga stresul

Pentru zilele in care dorim sa ne antrenam corpul, sa ne limpezim mintea, putem sa apelam negresit la antrenorii de aerobic de la Shape Xpress. Situata pe strada Heltai Gaspar nr. 21, Cartier Gheorgheni, sala de aerobic Shape Xpress ne așteaptă cu exercitii noi si accesorii de ultima generatie.

Unul dintre antrenamentele care vor da echilibru minții, corpului si spiritului nostru este noua forma de miscare bodyART. Bazat pe conceptul Yin-Yang, acest tip de antrenament combina tehnici si exercitii inspirate din yoga, shiatsu, do-yin, gimnastica medicala si tehnici de respiratie.

shape xpress cluj

Cei doi creatori ai acestui antrenament, Robert Steinbacher si Alexa Le, au reusit sa aduca armonia invataturilor filosofiei estice mai aproape de stilul de viata vestic.

Conceptul bodyART se naste din combinatia elementelor de mobilitate si flexibilitate cu exercitii dinamice si statice. Cu acest tip de exercitii, bodyART ne intareste tonusul muscular, sporeste capacitatea de autoconstientizare a propriului corp, restabileste armonia si gratia miscarilor dar, cel mai important, elibereaza corpul nostru de stresul nociv.

Acest tip de antrenament poate fi urmat de catre orice persoana, deoarece bodyART protejeaza intregul corp al individului, provocandu-l sa-si depaseasca limitele fizice si psihice. Practicat cu regularitate, bodyART restabileste echilibrul corp-minte-suflet si imbunatateste starea generala de sanatate.

De ce să alegem bodyART?

  • prin executarea miscarilor, corpul isi recapata postura corecta;
  • elibereaza corpul de stresul nociv;
  • ajuta cele doua emisfere ale creierului sa conlucreze mai bine;
  • duce la intarirea structurii ce asigura o miscare fluida a corpului;
  • ajuta corpul si spiritul sa devina un tot unitar.

Contact: Str. Heltai Gaspar nr. 21, Cartier Gheorgheni, Cluj-Napoca

Telefon: 0751 021 204

E-mail: [email protected]

Web:www.sxp.ro