Apartamentele Riviera imbina confortul cu locatia si dotarile exclusiviste

de | | 3 Minute

Anul 2015 aduce schimbari pozitive in ceea ce priveste noile oferte imobiliare. Preturile noilor apartamente au devenit accesibile atat pentru clasa de mijloc, cat si pentru tineri, noile proiecte rezidentiale avand preturi egale sau apropiate per metrul patrat construit cu cel al apartamentelor renovate din blocurile mai vechi.

Zonele in care se gasesc in prezent cele mai multe constructii rezidentiale noi sunt:

  • Buna Ziua, unde preturile incep de la 1.000 E/mp

Avantaje: cartier relativ nou, linistit, cu infrastructura buna si mult spatiu verde

Complexe de top:  Bonjour Residence, Sophia Residence

  • Gheorgheni, zona Iulius Mall, apartamente cu preturi de la 1.200 E/mp

Avantaje: locatie semi-centrala, in apropiere de Lacul Gheorgheni si Iulius Parc, precum si de centre importante de business si shopping, acces facil la toate atractiile Clujului

Complexe de top: Riviera Luxury Residence, Park Lake Residence

Cumparatorul modern cauta locuinte spatioase cu facilitati care sa-i usureze viata de zi cu zi. Multe dintre aceste noi ansambluri rezidentiale vin cu dotari care raspund tocmai acestei nevoi de confort urban”, a spus Anamaria Burca, managing partner al Coldwell Banker Transilvania. “Sectorul rezidential de lux a inregistrat o usoara crestere in 2015 fata de anul precedent, in principal propulsata de cererea mare pentru apartamentele cu 2 si 3 camere.”

Anul 2015 aduce schimbari pozitive in ceea ce priveste noile oferte imobiliare. Preturile noilor apartamente au devenit accesibile atat pentru clasa

Noua generatie de apartamente ale Clujului beneficiaza de o serie de facilitati si dotari net superioare celor din blocurile vechi. Majoritatea ansamblurilor noi sunt construite din materiale mai eficiente din punct de vedere termic si energetic si pun la dispozitia locatarilor spatii generoase, atat ca interioare ale camerelor cat si balcoane sau terase expansive,” a adaugat mangerul Coldwell Banker Transilvania, broker exclusiv al condominiului Riviera Residence.

Printre multe alte avantaje, acest complex cu 91 de apartamente este in curs de certificare ca si “Cladire Verde”, o acreditare care va atesta eficienta energetica crescuta si impactul redus pe care il are cladirea asupra mediului. In acest sens s-au integrat o serie de solutii tehnice care vor avea ca rezultat consumul redus de energie si agent termic, respectiv reducerea costurilor la utilitati. Spre exemplu, imobilul a fost proiectat astfel incat un apartament de 3 camere de aprox. 80 mp sa nu depaseasca un cost total cu energia termica de aprox. 250 Eur/an. In plus, ansamblul include un centru SPA cu piscina interioara si salon de infrumusetare, spatiu de retail la parter si parcare la demisolul imobilului

Anul 2015 aduce schimbari pozitive in ceea ce priveste noile oferte imobiliare. Preturile noilor apartamente au devenit accesibile atat pentru clasa

In ceea ce priveste dotarile interioare ale apartamentelor, acestea se predau semi-finisate si beneficiaza de:

  • sistem de incalzire in pardoseala Rehau

  • termostate in fiecare incapere pentru controlul temperaturii

  • tencuiala silicatica si un strat de lavabil

  • geamuri termopane Rehau cu 5 camere si 3 sticle

  • usa de exterior, si altele.

Pentru a accentua ideea de confort si relaxare, apartamentele dispun de gradini mari sau terase cu privelisti incantatoare.

Locuintele pot fi livrate si complet finisate, cu costuri aditionale, in functie de materialele si finisajele alese. Cei care vor achizitiona apartamente in ansamblul Riviera Luxury Residence vor beneficia de o serie de facilitati prin Cardul Avantaj. Acest card le va permite proprietarilor sa obtina reduceri de 10% la o serie de servicii de la furnizori precum Cadoro Mobili, Woodcore, Piastrelle si altii.

Proiectul a fost finalizat, momentan fiind in etapa de obtinere a CF-urilor pentru apartamente.

De ce ai alege un apartament in complexul rezidential Riviera?

In primul rand, ansamblul rezidential se bucura de o locatie ideala: este situat in cartierul Gheorgheni in apropierea centrului comercial Iulius Mall si Iulius Parc, intr-o zona cu o panorama deosebita spre lacul Gheorgheni si cu trafic zonal nezgomotos, fara probleme in ce priveste securitatea zonei, aproape de mijloacele de transport (liniile 3, 24, 24B, 25).

Anul 2015 aduce schimbari pozitive in ceea ce priveste noile oferte imobiliare. Preturile noilor apartamente au devenit accesibile atat pentru clasa

In ceea ce priveste constructia complexului, calitatea a fost mereu in prim plan. Dezvoltatorul, I&C Transilvania Constructii, a ales solutii tehnice inovatoare si materiale de ultima generatie in realizarea proiectului cum ar fi: zidarie de caramida Porotherm Light Plus de 25 cm grosime, fatada ventilata cu placi ceramice Alphaton, Germania, termosistem cu vata minerala bazaltica 100 mm grosime, tencuiala silicatica cu autocuratire, cazane duble in condensaţie Hoval, preparator rapid de apă caldă menajeră Modul Plus, panouri solare ultraslim, si multe altele.

Toate aceste criterii de evaluare (pozitionare in zona cea mai dinamica a orasului, constructie, elemente de confort sporit) recomanda apartamentele Riviera Residence drept una dintre cele mai bune investitii imobiliare din Cluj-Napoca.