Apartamente în clădirea Maurer Panoramic | Ce să alegi în funcție de nevoi și specificații?

de | | 4 Minute

Apartamente în clădirea Maurer Panoramic | Ce să alegi în funcție de nevoi și specificații?

Maurer Imobiliare, cel mai nou proiect de imobiliare ne aduce în Cluj-Napoca moderne variante de apartamente în clădirea Maurer Panoramic, poziționată chiar în centrul orașului. Dacă te-ai decis să cumperi proprietăți imobiliare în Cluj-Napoca, atunci știi deja că orașul are foarte multe de oferit, atât din perspectivă de business, cât și pentru un trai confortabil și plăcut. An de an, Clujul atrage tot mai multe companii multinaționale, alături de noi afaceri locale. Astfel, există un aflux tot mai mare de studenți la universitățile de top, iar numărul de turiști este în creștere. Cluj-Napoca, un oraș cu istorie, dar și cosmopolit, este într-o continuă dezvoltare. Și cine n-ar vrea să dețină proprietăți imobiliare într-un astfel de oraș?

apartamente în cladirea Maurer Panoramic

Totuși, înainte de a cumpăra un apartament, ar trebui să ai foarte clar în minte ce anume dorești să faci cu el și în ce zonă ai vrea să fie amplasat. Variantele se restrâng, atunci când constați că, de fapt, îți dorești un apartament nou, cu dotări și finisaje moderne, într-un imobil remarcabil, amplasat în zona centrală a Clujului, construit de un dezvoltator imobiliar de încredere. Oare ce să alegi?

#Apartamentele cu două camere

Dacă ceea ce îți dorești este o investiție imobiliară sau dacă vrei să oferi o viață studențească mai frumoasă copilului tău, opțiunea potrivită este un apartament în clădirea Maurer Panoramic cu două camere.

apartamente în cladirea Maurer Panoramic

Apartamentele cu două camere din clădirea Maurer Panoramic sunt o alegere excelentă. Indiferent dacă te-ai decis să investești în siguranță în proprietăti imobiliare, ușor de închiriat, sau să oferi mai mult tinerilor din familia ta. Acestea au suprafețe utile cuprinse între 50 și 60 mp, cu terase de până la 23 mp. Compartimentarea apartamentelor oferă posibilitatea de petrecere a timpul liber cu numeroși prieteni, în spațiul deschis din zona de living. Totodată, amplasarea în zona centrală a orașului, aproape de posibilitățile de divertisment și de facultăți, face ca apartamentele cu două camere din clădirea Maurer Panoramic să fie o excelentă locuință pentru tineri.

#Apartamentele cu 3 camere

Pe de altă parte, dacă formați un cuplu și vă gândiți să vă mutați la casa voastră, alegeți un apartament cu trei camere în clădirea Maurer Panoramic.

apartamente în cladirea Maurer Panoramic

Ideea de a locui într-un apartament spațios și modern, din zona centrală a Clujului, vă face să zâmbiți, iar aceasta înseamnă că vi se potrivește un apartament cu trei camere. Vă veți bucura de o suprafață utilă între 73 și 97 mp, iar compartimentarea este potrivită pentru a fi locuința unui cuplu modern sau a unei tinere familii.

Veți avea două dormitoare și două băi, iar livingul spațios vă va oferi posibilitatea de a petrece mai mult timp împreună. Din apartamentele cu orientare vestică veți putea admira panorama orașului și apusuri spectaculoase, chiar de pe terasa voastră, cu suprafață de până la 23 mp. În apartamentele cu orientare estică, veți avea parte de dimineți însorite și relaxante.

#Apartamentele cu 4 camere

În cazul în care sunteți o familie modernă și visați să vă mutați într-o locuință spațioasă, vă recomandăm apartamentele cu patru camere.
Veți fi aproape de toate zonele de interes. Puteți locui într-unul dintre apartamentele cu patru camere din clădirea Maurer Panoramic. Acestea au o suprafață utilă între 91 și 99 mp, potrivite pentru familia voastră!

apartamente în cladirea Maurer Panoramic

De pe terasa generoasă, cu suprafață de până la 21 mp, veți putea admira o panoramă frumoasă, indiferent de etajul ales. Confortul familiei voastre va fi completat de zona deschisă de living, dining și bucătărie. Aceasta permite supravegherea copiilor, precum și prezența a numeroși musafiri. Dacă veți avea vizitatori din afara Clujului, spațiul vă va permite să transformați unul dintre cele trei dormitoare în cameră pentru oaspeți, având parte și de intimitate.

Dotări de ultimă generație

Oricum, ar fi de reținut faptul că, indiferent de tipul de apartament ales la Maurer Panoramic, confortul tău va fi asigurat de: incălzirea în pardoseală, sistemul de aer condiționat și posibilitatea de a controla ambientul, prin sistemul smart-home.

imobiliare cluj

Pentru liniștea ta, clădirea va beneficia de: servicii de recepție, sistem de prevenire și stingere a incendiilor și videointerfon.

Datorită dotărilor moderne din clădirea Maurer Panoramic, vei ști că proprietatea ta este în siguranță, în orice moment. Și, fiindcă timpul tău liber este limitat și preferi să-l petreci alături de cei dragi, să știi că amplasarea în apropierea tuturor punctelor de interes, lifturile de mare viteză și parcările subterane automatizate sunt de mare ajutor, atunci când te grăbești.

Spații comerciale și birouri

În plus, dacă ai o mică afacere sau o profesie liberală, ia în considerare și posibilitatea de a achiziționa un spațiu comercial sau un birou la Maurer Panoramic.

imobiliare cluj

Business-ul tău se va desfășura într-o clădire spectaculoasă, dintr-o zonă modernizată, aproape de instituțiile publice și de sediile marilor companii, iar tu te vei bucura de nenumărați clienți.

Maurer Cluj

Ești interesat de oferta Maurer Panoramic? Programează o vizită la biroul din Cluj-Napoca, str. Lalelelor, nr. 14, chiar vis-à-vis de şantier.