Amenajare living – câteva sugestii pentru relaxare și confort

de | | 3 Minute

Amenajare living – câteva sugestii pentru relaxare și confort

Sunt multe modalități prin care ne exteriorizăm. Unii sunt mai artiști, alții mai direcți, unii sunt poate, subtili. Fiecare în modul său unic transmite ceea ce dorește. Noi, cei de la Cluj.com vă descoperim un Cluj altfel. De această dată, privim în interior. 

Este destul de greu să vorbim neapărat de o tendință pentru amenajarea livingului. În acest secol libertin, mulți doresc să își creeze un stil propriu care să îi definească. Totuși, aceste porniri de personalitate se realizează, adesea pe baza fondului existent. Și tindem să credem că sursele și opțiunile sunt aceleași pentru toți, cu mici excepții.

Nu este niciun secret că fiecare dintre noi privește lucrurile din prisme diferite. Cu porniri extravagante, mai puternice sau mai domoale, la noi în casă suntem mici arhitecți și designeri. Totuși, există anumite elemente de care ar trebui să ținem cont. Doar pentru confortul nostru. Pentru a ne face o impresie corectă, am cerut câteva informații de la experții Mob&Deco.

Amenajare living

Ce sugestii ne-au dat experții de amenajare living?

Amenajarea livingului este un proces cât se poate de minuțios. Tendințele actuale sunt generate de preferințele fiecăruia, de posibilități și, desigur, avansul tehnologic. Totodată, aceștia ne atrag atenția asupra unor detalii de care trebuie să ținem cont, pentru un confort, de cele mai multe ori, psihic, odată cu cel fizic.

Livingul este locul în care ne petrecem cel mai mult timp. De aceea, este important ca tehnicile de amenajare living să fie efectuate după anumite principii. Canapeaua / colțarul este piesa centrală și are sarcina să definească spațiul respectiv, dar și pe proprietar prin: stil și design, confort și funcționalitate.

Amenajare living

Astfel:

  • trebuie să se încadreze în spațiul disponibil (nici prea mare, nici prea mică)
  • să se potrivească proprietarului (locuri mai late sau mai înguste)
  • să respecte liniile de design trasate de designer sau dorite de viitorul proprietar
  • să fie poziționată într-un unghi propice, astfel încât lumina naturală și artificială să nu incomodeze, indiferent de momentul zilei
  • să fie o culoare plăcută și relaxantă, care nu provoacă stări negative (agitație, depresie sau nervozitate)

Timpul petrecut pentru relaxare este, parcă mereu prea scurt, din acest motiv canapeaua / colțarul trebuie să ne ofere condiții ideale pentru fiecare în parte, în cel mai mic amănunt și fără niciun compromis.

Programul Multifuncțional Mob&Deco

Programul oferă fiecărui doritor de stil, confort și funcționalitate, posibilitatea de a beneficia, fără compromisuri, de soluțiile unice și personalizate special pentru situația și dorința fiecăruia dintre noi.
Mai multe detalii aici » www.mobdeco.ro/program-multifunctional.

Multitudinea de opțiuni ne îngreunează mereu deciziile. Comparativ, dacă analizezi, vei descoperi poate similarități. Atunci, de ce vă recomandăm Mob&Deco? Pentru originalitatea pieselor de mobilier și promptitudinea de care dau dovadă.

Amenajare living