5/5 din 2 reviews
mob deco cluj 1

Mob&Deco Cluj

Retailerul în materie de mobilier, Mob&Deco Cluj, prezent pe piața din România din 2006, reprezintă brandul ce reunește sub aceeași promisiune categorii distincte de mobilier comercializate: paturi, canapele, corpuri de iluminat, dressinguri, saltele, mobilier modular.

Mob&Deco deține secretul metodelor desăvârșite de relaxare la birou sau acasă, oferind clienților o gamă diversificată de produse. Și pentru că nu este întotdeauna ușor să iei o decizie când vine vorba de schimbări, clienții primesc informații clare și corecte de la specialiștii Mob Deco Cluj, care îi ajută să aleagă și să-și personalizeze mobilierul comandat.
Experții Mob & Deco îți stau la dispoziție oricând, așa că nu ezita să-i vizitezi în showroomul din Cluj-Napoca sau intră pe site pentru o călătorie virtuală în lumea mobilierului de calitate.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

mob deco cluj (1)

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating5
5
Iulia Marc
5
Madalina
Scrie o recenzie

Ultimele Articole