Top Pizzerii in Cluj

Big Belly este un restaurant care abordează bucătăria internațională, oferind o gamă largă de preparate delicioase. Pentru cei care știu că ...

Hugo poate fi gasit in Cluj in doua locuri: in cea mai noua cladire de birouri din Cluj – The Office, precum si in spatiul vechiului Lunchbox City..

Pizza Cluj, mereu o alegere delicioasă

Pizza Cluj reprezintă o categorie aparte de răsfăț și dezmăț culinar în orașul din inima Transilvaniei. Oricât de mult ai încerca să eviți și să te gândești la altceva, o pizza bună, odată ce ți-a apărut prin minte, îți va acapara toate gândurile. Te vei surprinde mergând de colo-colo, la pas prin Cluj-Napoca, cu ochii larg deschiși în căutarea unui restaurant sau a unei pizzerii locale ideale.

În rubrica Pizza Cluj, vei găsi câteva dintre recomandările noastre în materie de pizza, desigur. Până îți răspunzi la importanta întrebare Unde să mănânc o pizza bună în Cluj? , prin minte și înspre papilele gustative nerăbdătoare îți va trece întreaga istorie a omenirii. Ei bine, nu chiar, însă doar tot ce știi despre pizza.

Bine de știut și aflat despre pizza (până vine comanda)

  • Apropo de comenzi, prima pizza comandată de către un computer se făcea prin anul 1974. Noului computer vorbitor al Laboratorului de limbaj artificial – Michigan îi era poftă de o pizza cu pepperoni, ciuperci și șuncă.
  • În 2001, omenirea a livrat prima pizza în spațiu. Era vorba de o pizza de 4.1 inchi, cu salam, trimisă către International Space Station.
  • Cine deține recordul mondial la mâncat pizza? Un român, pe numele său Cristian Dumitru. Acesta a mâncat, într-o singură săptămână mai bine de… 90 kg de pizza!
  • Există pizza pentru câini, o mini pizza, de fapt, numită Heaven Scent Pizza (conține făină, țelină, parmezan, morcovi).
  • În Statele Unite, luna octombrie e declarată Luna Națională a Pizzei.
  • Tot pe continentul american, în Las Vegas, Nevada, se desfășoară anual o expoziție de pizza.
  • În zilele noastre, o felie de pizza are mult mai multe calorii decât în trecut. 850 de calorii / felie în prezent versus 500 de calorii / felie în anul 1970.
  • Dacă le propui copiilor (3-11 ani) feluri de mâncare pentru prânz sau cină, vor prefera pizza în detrimentul oricăror alte feluri de mâncare.
  • Contrar așteptărilor, nici italienii, nici americanii nu se află pe primul loc în consumul de pizza, din punct de vedere al cantității de pizza savurată anual. Și nu, nici noi românii 😛 E vorba de… norvegieni.

În mod evident, pizza e printre cele mai îndrăgite preparate culinare la nivel mondial. Astfel, nu e de mirare că și în orașul comoară al Transilvaniei, restaurantele și pizzeriile bune sunt la mare căutare. Te așteptăm să revii pe rubrica Pizza Cluj pentru a afla recomandările noastre. Totodată, vei fi la curent și cu deliciile culinare din ale bucătării locale savuroase!

 

Euphoria Bakery School: De la aluat la deliciu cu Claudio Perrando

de | | 3 Minute

Euphoria Bakery School: De la aluat la deliciu cu Claudio Perrando Gastronomia este unul dintre cele mai frumoase moduri prin care o cultură poate să își exprime tradițiile și creativitatea, iar în cadrul acestei lumi variate și pline de arome, patiseria și coacerea ocupă un loc special, transformând ingrediente simple în opere de artă gastronomică. …

Euphoria Bakery School: De la aluat la deliciu cu Claudio Perrando

de | | 3 Minute

Euphoria Bakery School: De la aluat la deliciu cu Claudio Perrando Gastronomia este unul dintre cele mai frumoase moduri prin care o cultură poate să își exprime tradițiile și creativitatea, iar în cadrul acestei lumi variate și pline de arome, patiseria și coacerea ocupă un loc special, transformând ingrediente simple în opere de artă gastronomică. …

Povestea Samsara: Descoperă Culisele și Aromele Unice

de | | 2 Minute

Povestea Samsara: Descoperă Culisele și Aromele Unice Suntem încântați să vă aducem în lumea noastră plină de arome captivante și povești fascinante. Prin seria „Povestea Samsara” de pe platformele noastre de Social Media, am creat un portal către culisele noastre, dorind să vă ținem mai aproape de universul nostru și să vă păstrăm conectați într-un…

Meniu de Paște: alternative creative pentru preparatele tradiționale

de | | 4 Minute

Meniu de Paște: alternative creative pentru preparatele tradiționale E timpul să ne gândim la ce preparate vom savura alături de familie și prieteni și la cum va arăta masa noastră de Paște. Ne-am gândit să trecem prin mâncărurile tradiționale cu care suntem familiari și cu care am crescut, dar să punem în meniul de Paște…