Perfetto Winter Wonders invită clujenii să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă într-un mod cu totul special

de | | 2 Minute

Perfetto Winter Wonders invită clujenii să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă într-un mod cu totul special

Perfetto Winter Wonders, situat chiar în inima Clujului, îmbină magia sărbătorilor de iarnă cu un stil unic, oferind o experiență inedită similară unui Târg de Crăciun, dar cu un plus de confort și căldură.

Noua locație din Piața Unirii 18 are un interior primitor și elegant și este perfectă pentru a simți farmecul unui Crăciun de poveste, indiferent de vremea de afară. Perfetto Winter Wonders nu este doar un local, ci o poveste de suflet, creată cu pasiune de echipa Perfetto și prietenii săi, transformată în realitate pentru a aduce ceva special orașului.

Perfetto Winter Wonders Cluj (5)Perfetto Winter Wonders Cluj (8)

Atmosfera localului radiază căldură și magie, astfel că te transportă parcă direct în noaptea de Crăciun, cu șeminee, muzică jazz, decorațiuni încântătoare și arome de vin fiert și scorțișoară.

La Perfetto, fiecare colț ascunde o surpriză. Poți explora și descoperi delicii unice precum cocktailuri de iarnă la ‘Santa’s Cocktail Bar’, vin fiert cu fructe proaspete la ‘Chestnut & Wine’, și gustări delicioase la ‘Winter Goodies’, inclusiv gulaș, focaccia și multe altele. În plus, de patru ori pe săptămână, gazdele te așteaptă cu muzică live pentru a completa experiența festivă.

Perfetto Winter Wonders nu este doar o simplă locație din centrul orașului, ci este o invitație de a trăi spiritul sărbătorilor într-un mod cu totul special. Perfetto Winter Wonders Cluj (4)Perfetto Winter Wonders Cluj (2)Perfetto Winter Wonders Cluj (1)

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.