Descoperă magia sezonului cu noul meniu de toamnă-iarnă de la Samsara

de | | 2 Minute

Descoperă magia sezonului cu noul meniu de toamnă-iarnă de la Samsara

În acest anotimp al culorilor bogate și aromelor înmiresmate, vă invităm cu drag să pășiți în universul nostru culinar. Cu produsele proaspete oferite de toamnă și iarnă, am creat un meniu special, o adevărată sărbătoare a naturii și tradițiilor gastronomice. Vă invităm să explorați câteva dintre cele mai noi preparate din meniul nostru: 

Acest articol este realizat de prietenii noștri de la Samsara, restaurant vegetarian și vegan din Cluj-Napoca, unde ingredientele locale, naturale și sezoniere ocupă locul principal în meniu.

Preparatele noului meniu de toamnă-iarnă de la Samsara

Supa Cremă de Broccoli este un început perfect. Această supă catifelată este povestea toamnei redată în arome. 

Descoperă magia sezonului cu noul meniul de toamnă-iarnă de la Samsara (4)

Am pregătit și în secțiunea de Antreuri câteva capodopere care așteaptă să le descoperiți. Crispy Tofu cu Gutui și Cimbru este un dans în gusturi, unde textura tofu-ului se împletește cu dulceața gutuilor și aroma proaspătă a cimbrului. Pe de altă parte, Polpette de Vinete dezvăluie farmecul bucătăriei tradiționale reinterpretate într-o manieră inedită și îndrăzneață.Descoperă magia sezonului cu noul meniul de toamnă-iarnă de la Samsara (1)

Din secțiunea Specialități, vă prezentăm următoarele: Varza a la Cluj – un omagiu adus bucătăriei românești; Steak de Conopidă Rumenită cu Piure de Cartofi și Sos Demi-Glace – o plăcere pentru toate simțurile. Punctul culminant este Risotto cu Ciuperci Shiitake, o simfonie cremoasă de gusturi pe care nu veți avea cum să o uitați. Descoperă magia sezonului cu noul meniul de toamnă-iarnă de la Samsara (2)

La final, în secțiunea Deserturi, vă așteaptă un deliciu cu adevărat special, Upside Down Chocolate Cake, pentru a încheia povestea noastră culinară cu o notă dulce. 

Descoperă magia sezonului cu noul meniul de toamnă-iarnă de la Samsara (3)

Aceasta este o parte din lumea noastră a gusturilor de toamnă și iarnă, în care fiecare preparat este o pagină într-o poveste magică. Vă așteptăm să ne fiți alături în această călătorie culinară! Nu uitați să ne urmăriți pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram, TikTok) pentru a fi la curent cu toate noutățile și evenimentele viitoare.