Se încarcă Evenimente

← Back to Evenimente

Scoala Populara de Arte „Tudor Jarda”

Scoala Populara de Arte „Tudor Jarda” Str. Fabricii de Zahar nr. 51, Cluj Napoca
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania

Scoala Populara de Arte „Tudor Jarda”

Scoala Populara de Arte „Tudor Jarda” din Cluj Napoca, a fost infiintata  in anul 1954, avand ca rol propagarea culturii si instruirea cetatenilor indiferent de varsta, in domeniul artelor.

In anul 1994 scolile de arta judetene au fost declarate „institutii publice de cultura si arta” mergand pe principiul educatiei permanente. Scoala de Arte din Cluj a avut de-a lungul mai multe sedii : pe calea Motilor, apoi in Piata Stefan cel Mare, dupa care pe str. Pavlov. In 2008, datorita retrocedarii cladirii de pe Pavlov, sediul Scolii s-a mutat pe str. Fabricii de zahar nr.51.

La aceasta adresa au loc si astazi diverse activitati de tip cultural : muzica usoara, populara si jazz, dans clasic, balet copii, dans contemporan, grafica, ceramica, sculptura, design vestimentar, fotografie sau tesut-cusut.

Scoala Populara de Arte din Cluj, coordoneaza periodic o serie de activitati cultural artistice, programe de schimb de experienta si colaborari, workshop-uri si diverse evenimente care se desfasoara la Casa de Cultura din oras sau la Cinema Marasti.

Astfel, nu e nicioadata prea tarziu sa inveti o activitate artistica noua sau sa-ti implinesti un vis mai vechi. Programul la scoala este flexibil, mediul ambiant si profesionist, iar scoala este in permanenta dezvoltare.

Contact

Adresa: Strada Fabricii de Zahăr nr. 51, CP 400624,Cluj-Napoca

Telefon: +40 – 0264-592576

E-mail: [email protected]

Website: www.scoaladearte.ro

Facebook: www.facebook.com/pages/Scoala-populara-de-arte-Tudor-Jarda

Evenimente

  • Nu au fost găsite rezultate.

Evenimente List Navigation