Loading Evenimente

← Back to Evenimente

Rounders Poker Lounge Cluj-Napoca

Rounders Poker Lounge Cluj-Napoca Strada Regele Ferdinand 22-26, Cluj-Napoca
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania

Rounders Poker Lounge mizeaza pe ideea jocului de poker practicat ca sport, intr-un stil competitiv sanatos si provocator din punct de vedere intelectual si emotional. Se doreste detasarea de imaginea poker-ului vazut ca joc de noroc, in conditiile in care cei mai buni jucatori de poker sunt cei care care poseda calitati precum tenacitate, perseverenta, concentrare si atentie, precum si un foarte bun control de sine. Jucatorii profesionisti il considera un joc al mintii, unde iti poti testa indemanarea si capacitatea de a lua decizii, si nicidecum un joc de noroc, unde nu ai avea nici o contributie sau influenta directa asupra rezultatelor jocului.

Cu 12 mese in zona dedicata turneelor si cu o capacitate de peste 120 de persoane, clubul are acea alura de open-space, dar creeaza si o rafinata senzatie de intimitate. Scaunele confortabile, mini-bar-ul sau televizoarele amplasate de jur-imprejurul meselor care te tin la curent cu informatiile legate de turneu, contribuie la participarea ta, ca jucator, la o experienta completa si inedita.

Pe langa sala de turnee, Rounders Poker Lounge detine si o camera VIP (VIP Room), un cadru select in care se organizeaza jocuri de cash la cele mai mari mize!
De altfel, clubul de poker de la Central este renumit in randul clientilor sai pentru profesionalismul si eleganta atmosferei, la care contribuie din plin si personalul – o echipa formata din 30 de oameni: dealeri, crupieri si sefi de sala.

Rounders Poker Lounge vine, astfel, ca o alternativa de petrecere a timpului liber destul de inedita pentru clujeni. Ai ocazia sa intri in competitie cu jucatori amatori sau profesionisti, din Cluj sau din strainatate, sa iti dezvolti autodisciplina si gandirea logica, precum sa te si simti bine alaturi de prieteni sau chiar colegi (un team-building ar fi interesant!…)

Contact
Adresa: Magazinul Central, Etajul 4, Strada Regele Ferdinand 22-26, Cluj-Napoca, România
Program: zilnic între 16:00 – 08:00
Telefon: 0743677004, 0748638400
Email: [email protected]
Website: http://www.rounders.ro/
Facebook: facebook.com/RoundersPokerLounge

Evenimente

  • Nu au fost găsite rezultate.

Evenimente List Navigation