Loading Evenimente

← Back to Evenimente

Restaurant Livada Cluj-Napoca

Restaurant Livada Cluj-Napoca Str. Clinicilor, nr. 14, Cluj-Napoca
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania

Restaurant Livada Cluj-Napoca

Restaurant Livada Cluj este locul în care preparatele gustoase, vinurile bune și oamenii de calitate își dau întâlnire și creează o atmosferă prietenoasă.

Restaurantul este renumit în rândul clujenilor și al tuturor celor care îi calcă pragul datorită specialităților culinare – un răsfăț al simțurilor, o desfătare atât pentru ochi, cât și pentru papilele gustative. Meniul Livada include preparate semnate de Chef Patrizia Paglieri, dintre care vă recomandăm cu drag să încercați pastele de casă, poate o porție de Fettucine cu creveți, dovlecei și rucola sau de spaghetti nero di sepia cu fructe de mare. Ne mai face cu ochiul și spata de vită cu ciuperci sălbatice și funky chips. Ca desert, puteți savura un apetisant Tiramisu sau un New York cheesecake cu sos de căpșuni afumate. Delicios! Din meniul de băuturi se remarcă variate și speciale feluri de vin, care pot fi servite alături de gustoasele și tentantele specialități culinare de aici.

În plus, cei care aleg să ia masa la Livada, știu că vor avea parte nu doar de o experiență culinară desăvârșită și memorabilă, ci și de o ambianță unică în Cluj-Napoca.

În zilele de iarnă, când frigul de afară ne face să căutăm refugii confortabile, Livada ne ademenește cu muzică live, de calitate, într-o atmosferă plăcută.. Serile de iarnă pot deveni aici, la Livada, clipe minunate petrecute alături de prieteni și familie.

Te invităm să te convingi!

Contact: 

Adresă: str. Clinicilor nr. 14, Cluj-Napoca
Telefon: 0722 111 115
E-mail: [email protected]
Web: www.restaurantlivada.ro
Facebook: www.facebook.com/restaurantlivada

Program:

Luni-Vineri: 09:00 – 00:00
Sâmbătă-Duminică: 12:00 – 00:00

Evenimente

  • Nu au fost găsite rezultate.

Evenimente List Navigation