Loading Evenimente

← Back to Evenimente

Librăria Humanitas Cluj

Librăria Humanitas Cluj Universitatii 4
Cluj-Napoca, 400091 Romania

Libraria Humanitas Cluj.

Mon – Fri: 9:00 am – 8:00 pm
Sat: 10:00 am – 5:00 pm
Sun: 10:00 am – 4:00 pm

Facebook: https://www.facebook.com/humanitascj?fref=ts

Fondată în 1990 de Gabriel Liiceanu, Editura Humanitas a devenit în decurs de douăzeci de ani Grupul Humanitas, un holding cultural care reuneşte firme independente juridic, însă având evidente legături între ele – Editura Humanitas, Editura Humanitas Fiction, Editura Humanitas Multimedia, Societatea de difuzare Librariile Humanitas și, din 2010, Humanitas Digital.

Profilul iniţial de ştiinţe umaniste al Editurii Humanitas este astăzi mult extins, editura publicând în prezent atât literatură, filozofie, religie, ştiinţe sociale şi politice, istorie şi memorii, cât şi carte de ştiinţă, carte practică, albume de artă, carte pentru copii şi carte şcolară. Peste 370 de titluri pe an apar în cele mai mult de 50 de colecţii şi serii de autor ale editurii al cărei portofoliu cuprinde numele celor mai importanţi autori clasici, moderni şi contemporani.

Editura Humanitas Fiction, iniţial un departament al Editurii Humanitas, a devenit o companie de sine stătătoare în august 2007 şi este dedicată literaturii străine. Editura Humanitas Fiction porneşte la drum cu un portofoliu bogat reprezentat prin trei colecţii: Raftul Denisei – prima şi singura colecţie personalizată din România, o colecţie de literatură modernă şi contemporană –, Thriller & Mystery – romane de suspans – şi Cocktail – romane pentru şi despre tineri.

Editura Humanitas Multimedia a a luat naştere în 2003 şi este lider pe piaţa românească în producţia de audiobook-uri, unul dintre cele mai de succes produse editoriale internaţionale ale ultimilor ani.

Librăriile Humanitas S.A. s-a înfiinţat ca societate juridică de sine stătătoare în 1993, iar în prezent dispune de o reţea de 15 librării în toată ţara care comercializează cărţile Humanitas şi ale altor 300 de edituri, alături de audiobook-uri, muzică, filme.

Humanitas Digital este cea mai nouă companie a grupului Humanitas (activează din decembrie 2010). Este combinația dintre o agenție digitală și o firmă de software specializat pe conținut electronic. Activitatea sa: servicii de producere a cărților electronice și dezvoltare de aplicații pentru platformele iOs și Android.

Evenimente

  • Nu au fost găsite rezultate.

Evenimente List Navigation