Loading Evenimente

← Back to Evenimente

Hipermarketul Cora, Cluj-Napoca

Hipermarketul Cora, Cluj-Napoca Bulevardul 1 Decembrie 1918, Cluj-Napoca 400000, Romania
Cluj-Napoca, Cluj Romania

Hipermarketul Cora, Cluj-Napoca

Cora este un retailer belgian, deținut de Louis Delhaize Group, ce funcționează în Franța (incluzând Martinica, Guadelupa și Guiana Franceză), Belgia, România și Luxemburg.

În România există 12 hipermarket-uri cora — patru în București (Lujerului, Pantelimon, Sun Plaza și Alexandriei), două în Constanța și câte unul în urmǎtoarele orașe: Cluj-Napoca, Baia Mare, Drobeta-Turnu Severin, Arad, Ploiești. Grupul Louis Delhaize mai deține în România și lanțurile de supermarket-uri Profi și Albinuța. Primul hipermarket Cora din România a fost deschis la 1 octombrie 2003, pe locul unde era fabrica de betoane Granitul, în urma unei investiții de 50 de milioane de euro. Rețeaua de hipermarketuri cora a realizat în 2008 vânzări de 400 milioane euro cu trei magazine operaționale.

Cora este mai mult decat un magazin pentru cumparaturile tale zilnice, este un loc unde poti participa la evenimente interesante, pe gustul fiecarui membru al familiei.

Fie ca sunt spectacole dedicate copiilor, sarbatori traditionale sau evenimente culturale, la cora va asteapta mereu ceva nou!

De la cosul zilnic pana la decizia de a face sport sau de a va schimba regimul alimentar, veti gasi cele mai bune produse printre marcile noastre.

Probabil aici veti descoperi noul vin preferat sau ceva delicios pentru cei mici. Veti gasi produse la preturi accesibile si rafinamente pentru ocazii speciale. Explorati si alegeti! Aflati ce mult puteti economisi in calitate de client fidel cora. Descoperiti cum fiecare vizita la cora va poate aduce fie o reducere, fie un cadou, fie o oferta dedicata. Puteti sa va rasfatati cu cumparaturi neplanificate din banii pusi deoparte. Bucurati-va de toate HiperSurprizele de la cora!

Este important pentru dumneavoastra sa faceti economii si noi stim asta. De aceea, facem periodic , reduceri la articolele preferate. Pentru miile de clienti, avem HiperOferte la toate categoriile de produse. Cum aflati de ele? Consultand in fiecare saptamana sectiunea HiperOferte de pe site-ul magazinului. Ofertele avantajoase sunt aici, economiile raman pentru micile rasfaturi.

Contact:

Adresa: Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 142, Cluj-Napoca
Telefon: 0264. 50. 65. 00
E-mail: [email protected]
Web: www.cora.ro/cluj-napoca
Facebook: facebook.com/corahipermarket

Program:

Luni – Duminică: 08.00 – 22.00

Evenimente

  • Nu au fost găsite rezultate.

Evenimente List Navigation