Loading Evenimente

← Back to Evenimente

Grand Hotel Napoca

Grand Hotel Napoca Cluj-Napoca str. Octavian Goga nr.1 400698
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania

Grand Hotel Napoca

Beneficiind de o amplasare excepțională în inima Clujului, la doar 250 de metri de Parcul Central, aproape de Cluj Arena si 2 minute de centrul istoric al Clujului, Grand Hotel Napoca este alegerea ideală atât pentru persoanele care călătoresc în interes de serviciu cât și pentru cele care caută un moment de relaxare.

Aeroportul Internațional Cluj-Napoca se află la 20 de minute de mers cu mașina, în timp ce la Gara se ajunge în aproximativ 15 minute pe jos. Astfel, datorită poziției sale, Grand Hotel Napoca oferă clienților un acces facil la toate obiectivele din oraș.

Recent renovat, hotelul dispune de 156 de camere de diferite tipuri și 4 apartamente, toate unitățile fiind echipate cu cele mai moderne facilități: acces cu cartelă magnetică, sistem de climatizare, minibar, internet de mare viteza prin conexiune wireless, seif, televizor, cablu TV, uscător de păr, telefon. Camerele au un design elegant și de calitate creând o atmosferă intimă și primitoare menită să satisfacă și cerințele celor mai pretențioși clienți.

Grand Hotel Napoca este cel mai mare centru de conferințe din Transilvania și vă pune la dispoziție o suită de săli-conferința/evenimente cu o capacitate totală de 4000 locuri. Fiind dotate cu pereți amovibili, sălile pot fi configurate astfel: 9 săli mici și elegante, 3 săli mari și grandioase sau orice altă combinație care să se plieze pe mărimea evenimentului.

Restaurantul Atrium servește preparate culinare internaționale, alături de un meniu à la carte. Doritorii, pot alege să organizeze diferite mese festive precum nunți, botezuri sau petreceri iar personalul calificat și amabil al hotelului este disponibil pentru a vă oferi orice asistență de care aveți nevoie pe întreg parcursul evenimentului/sejurului dumneavoastră.

Contact:

Grand Hotel Napoca
400698, Cluj-Napoca
str. Octavian Goga nr.1
Telefon: +40-264-580 715
[email protected]

Evenimente

  • Nu au fost găsite rezultate.

Evenimente List Navigation