Loading Evenimente

← Back to Evenimente

Club Midi Cluj-Napoca

Club Midi Cluj-Napoca str. Berariei nr. 6, 400380 Cluj-Napoca
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania

Club Midi Cluj-Napoca

Club Midi a inceput prin a fi prima locatie adresata in exclusivitate muzicii electronice din Transilvania si in foarte scurt timp a reusit sa se impuna ca un club de referinta atat pe plan national cat si pe harta traseelor internationale a celor mai buni dj si artisti ai momentului din intreaga lume, cu un line-up impresionant care oscileaza de la minimal la drum and bass, de la veterani ai curentului pana la cele mai hot new entry-uri.

In numai 3 ani, de la un debut direct pe locul 57 in topul celor mai prestigioase cluburi din lume: Top 100 clubs publicat de dj mag (uk), club midi a reusit sa urce pe locul 25, fiind cel mai bine cotat club din tara si din Europa de est.

Pentru toti cei care il viziteaza, fie ei artisti sau clubberi, club Midi devine o experienta vibranta si intensa, o atmosfera incendiara, unica, sustinuta de un sistem de sunet impresionant si de un sistem de visuals spectaculos si omniprezent.

Concept&Design
In contextul industrial al unei foste fabrici de paine, designul clubului se manifesta printr-o abordare minimalista, cu elemente din beton aparent, fier brut, suprafete neutre tratate cu rasini epoxidice si accente de design contemporan regasite in compozitiile de wall-art, elementele de mobilier si in primul rand in sistemele high-end de audio&visuals care sunt defapt nucleul vibrant in jurul caruia prinde viata si se concretizeaza fiecare experienta traita, fiecare eveniment sub marca Midi.

Din punct de vedere conceptual, identitatea vizuala si designul clubului sunt axate in mare masura pe aportul pe care il aduce sistemul de visuals, care ofera o libertate maxima de exprimare vj-ului acesta avand posibilitatea de a anima si modela cromatic sau formal, static sau dinamic, toate suprafetele din club, asemenea unui artist aflat in fata unor panze albe cu un numar nelimitat de culori si materiale la dispozitie.

Sound
Cu un sistem de sunet care poarta semnatura producatorului britanic Funktion One, si un pupitru de comanda compus din 3 Pioneer 1000 Mk3, 3 Technics Sl 1200, Allen&Heath XOne 92, 2 full Range Martin Audio Blackline monitors, Funktion One Soundsystem with 2 x DanceStacks si multe difuzoare, club Midi reuseste sa ii impresioneze si sa ii antreneze cu usurinta atat pe artistii de talie mondiala invitati sa puna muzica cat si pe clubberii carora le este destinat tot acest show.

Visuals
Numim pe buna dreptate orice eveniment midi un show pentru ca in completarea sunetului exceptional, clubul Midi devine la fiecare party un adevarat spatiu virtual prin intermediul sistemului de visuals unic in Romania, regasit chiar si in lume doar intr-o selectie de locatii aparte.

Toate suprafetele din club, fie ele tavane, pereti sau pardoseli, devin o imensa suprafata animata de imagini video generate de un sistem complex de videoproiectoare cu cap mobil, cateva panorame ample si accente punctuale sau liniare de flash-uri strobo sau raze laser.

Toate acestea sunt controlate dintr-un pupitru cel putin la fel de impresionant din punct de vedere tehnic ca si cel de sunet, de vj consacrati precum Dreamrec, Artificial Eyes, Bruno Tait, Tom K, Photon, Autist sau SYS, invitati sa ofere o alta dimensiune muzicii de cea mai buna calitate de la evenimentele Midi.

Line-up
Revenind la cel mai important aspect al evenimentelor Midi, si anume muzica electronica si artistii invitati, va prezentam cateva din numele care au incins spiritele de-a lungul timpului in club Midi:

Tania Vulcano, Audiofly, Steve Lawler, Satoshi Tomiie, Scarlett Etienne, Loco Dice, Booka Shade, Sasha, Ricardo Villalobos, Luciano, James Zabiela, DJ Sneak, Troy Pierce, Magda, Gabriel Ananda, James Lavelle, Marco Carola, Valentino Kanzyani, Masomenos, Thomas Melchior, Cassy, Tobias Freund, ZIP, Richie Hawtin, Clive Henry, Federico Molinari, Bruno Pronsato, Guy Gerber, Move D, John Digweed, Matthias Tanzmann, Seth Troxler, Lee Burridge, Martin Buttrich, [a:rpia:r], Raresh, Rhadoo, Petre Inspirescu, Livio & Roby, Dan Andrei si multi altii.

Majoritatea artistilor invitati au fost impresionati de atmosfera evenimentelor Midi, de publicul de calitate, ne-au devenit repede prieteni si au revenit si revin in continuare cu placere si cu entuziasm:

“Thanks to everyone at Midi Club last night… Was an amazing 7 hour marathon of music and grooves… 🙂 ” – Richie Hawtin

“It’s always great to see passion invested in the club – from the staff and the crowd – which makes you feel really good at the time being there and motivates you to do your best. The crowd knows how to party but the crowd also knows the music – and when the mixture is right, Midi nights are definitely one of the best I’ve experienced” – Loco Dice

“Wow Club Midi in Cluj thank you for the most amazing reaction – You guys know how to party – See you soon 🙂 ” – John Digweed

„This is the perfect club. Amazing room, amazing sound, amazing light and run by people that live it and breath it and with undoubtedly the best crowd in the world. The Romanians know how to party.” –Steve Lawler

„A must in Europe. Midi is our home away from home…. Love the family vibe, amazing sound system and dedicated crowd that religiously come to party! We always look forward to our next gig there” –Audiofly

“Just finished the sound check, looking good at MIDI” – Satoshi Tomiie

“Midi: it was the fifth time I’ve played for you and it gets better every time. You inspire me, I love you guys so much. X x x x x I’M STILL BUZZING FROM THE WEEKEND! I wish every night were just like this, Club Midi. Thank you” – Scarlett Etienne

Thanks
Last but not least, unul din ingredientele cele mai importante fara de care evenimentele si clubul Midi nu ar fii ce sunt, este publicul nostru, fanii muzicii electronice, clubberii carora le multumim pentru atmosfera creata la evenimentele noastre, le multumim pentru ca ne ajuta sa promovam si sa sustinem acest pilon al culturii muzicale contemporane si pe care ii asteptam in continuare sa descopere sau sa reintalneasca dj, artisti, prieteni si trairi.

PRIVATE PARTIES

Club Midi este locatia ideala pentru orice tip de eveniment, petrecere privata sau eveniment corporate.
Cu un interior unic, un serviciu exceptional si proximitate de centru, suntem in masura sa va oferim un eveniment pe masura cerintelor dumneavoastra.

Cu un interior minimalist, va punem la dispozitie o varietate de mijloace de branduire a evenimentului, de la materiale tiparite la proiectii video.
Club Midi dispune de un sistem visuals unic in Romania (22 proiectoare in miscare, 7 proiectoare fixe), sistem prin care se pot promova si pune in valoare produsele si serviciile dumneavoastra, logo-uri, elemente de identitate vizuala si animatii 3D in scopuri publicitare.

Avem o echipa care va sta la dispozitie pentru a va creea evenimentul perfect. Colaboram cu o serie de firme de catering si dorim sa va oferim un meniu special modelat cerintelor dumneavoastra.

Lansare produs / Evenimente corporate / Evenimente private in lounge / Microrevelion

Contact:

Adresă: str. Berariei nr. 6, 400380 Cluj-Napoca

Telefon: 0752 238 780

E-mail: [email protected]

Web: www.clubmidi.ro

Facebook: www.facebook.com/clubmidi

Evenimente

  • Nu au fost găsite rezultate.

Evenimente List Navigation