Loading Evenimente

← Back to Evenimente

Bistro Sorriso

Bistro Sorriso Calea Dorobantilor, nr. 48, Cluj-Napoca
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania

Bistro Sorriso – Cucina Italiana

La Sorriso, un bistro mic și primitor, aflat pe Calea Dorobanților, născut dintr-o dragoste mare pentru Italia și pentru bucătăria italiană, oamenii te întâmpină cu zâmbetul pe buze. E o atmosferă cosy, caldă, relaxată și se gătește la vedere.

Dacă vii la micul dejun, vei avea surpriza de a găsi în meniu o ofertă bogată, de la clasica omleta della casa, la bruschette variate sau specialități precum Caprino sau Uova strapazzate. Iar cafeaua este pe măsură: gustoasă, aromată și italienească, desigur.

La prânz, atmosfera începe să se anime… Primești o supă din partea casei, dacă mănânci orice altceva aici, la prânz. Pastele sunt delicioase, fructele de mare la fel, dar și somonul și rața sunt „hituri” în meniu. La capitolul „dolci”, cheese-cake-ul este vedeta, iar tiramisu este o poveste pe care ai vrea să o asculți mereu 🙂

După-masa este timpul pentru italienescul Aperitivo – gustarea de dinainte de cină, la care se trag concluziile zilei, oamenii se deconectează cu un drink și primesc un snack din partea casei.
În curând, veți putea servi și Cina la Sorisso, într-o atmosferă liniștită, odihnitoare, pe acorduri de muzică italienească, acompaniată de zâmbete și de aromele cele mai îmbietoare.

Nu trebuie sa ratezi locul, vei rămâne cu o amintire plăcută și cu un pic din „gustul” Italiei.

Contact:
Calea Dorobanților, nr 48 (Silver Business Center)
Tel. 0786 041 444
E-mail: [email protected]
Web: facebook.com/bistrosorriso

Evenimente

  • Nu au fost găsite rezultate.

Evenimente List Navigation