Loading Evenimente

← Back to Evenimente

Adrenalin Park

Adrenalin Park Casele Micesti, Feleacu, judetul Cluj
Casele Micești, Cluj 407271 Romania

Adrenalin Park este parcul de aventura etalon din zona Cluj, Transilvania, România. Având 12 trasee pline de adrenalina, parcul de aventura din Cluj este conceput astfel încât atât copiii cât şi adulƫii sã se poatã delecta, sa se poata bucura impreuna de natura si miscare. Parcul promovează un stil de viață sănătos pentru toate vârstele. Din respect pentru valorile familiale și dintr-o dorință de a crea un spațiu unde copiii se pot simți în largul lor și unde pot învăța noi deprinderi am venit cu aceasta modalitate de petrecere a timpului liber.

Vã aşteaptã 98 jocuri, din care 30 jocuri pentru copii . Printre atracƫiile parcului de aventura Adrenalin Park se numãrã şi cele 2 tiroliene de 167m, respectiv de 147 m. Deoarece siguranƫa dumneavoastrã este principala noastrã preocupare, veƫi descoperi cã echipamentul profesionist şi mãsurile practice luate au menirea de a vã oferi cea mai plãcutã experienƫã în cadrul Adrenalin Park Cluj.

Totodatã, parcul de aventura din Cluj vã oferã şansa de a experimenta aventura într-un cadru mai organizat: teambuilding, evenimente de companie şi evenimente tematice. Aproape de Cluj-Napoca, Turda, Oradea, Dej şi Zalãu, parcul de aventura este uşor accesibil cu maşina.

Contact
Adresa; Casele Micesti, Feleacu, 407271 Casele Micesti, Cluj, Romania
Telefon: 0371 040 434
E-mail: [email protected]
Website: http://adrenalinpark.ro/ro/
Facebook: facebook.com/adrenalinparkcluj
Program: L-V: 11:00 – 20:00, S-D: 10:00 – 20:00

Evenimente

  • Nu au fost găsite rezultate.

Evenimente List Navigation