Ziua femeilor la Parapark!

de | | < 1 Minute

Ziua femeilor la Parapark!

Doamnelor\domnișoarelor, oare puteți să evadați fără bărbați (și de ei) de ziua dedicată vouă pe plan internațional?

Vizitati-ne si dovediti-ne nouă, dovediți-vă vouă însevă și dovediți-le lor, bărbaților, că logica feminină concurează cu cea masculină și că, în anumite contexte, cu ascuțimea minții se poate duela și se poate câștiga detașat în fața tăișului lamei eroului din poveste.

Așadar, implicați-vă și asumați-vă locul într-o poveste reală, în care curajul și nervii de oțel ai fetei de împărat sunt cel puțin la același nivel cu cei ai lui Prâslea. Veniți cu însoțitorii voștri feminini și adunați-vă laolaltă abilitățile speciale pentru a trece de probele și pentru a descifra secretele indiciilor pe care Parapark vi le aduce în cale!

Pe 8 martie echipele domnisoarelor primesc o reducere de 20 de lei. La rezervare, nu uitati sa folositi parapassul: „women`s day”.

După Budapesta, Barcelona, Madrid, Zagreb și Viena primul joc de evadare real din Europa a sosit și la Cluj, oferind într-un mod unic jucătorilor o experiență garantată 100%! Vă invităm să încercați jocul nostru și în măsura în care ulterior aveți impresia că nu v-ați îmbogățit cu experiențe unice și de neuitat, noi vă vom returna contravaloarea totală a investiției!