Weekend-ul 20-22 ianuarie îți aduce evenimente faine în Cluj!

de | | 2 Minute

Weekend-ul 20-22 ianuarie îți aduce evenimente faine în Cluj!

Următoarele zile ne surprind cu câteva evenimente numai bune de… „degustat” prin Cluj.

Pentru o seară de vineri perfectă, recomandăm reprezentantelor sexului frumos să petreacă în After Eight, căci e seara dedicată lor.
NU UITA: dacă ești deținător de City Card, beneficiezi de intrare gratuită în club. Poți afla mai multe detalii despre proiectul nostru drag de aici.

Nici domnii sau doamnelor și domnișoarelor care preferă ceva mai liniștit pentru această seară nu rămân pe dinafară! Puteți participa la un spectacol de dans ce vă v-a umple de energie și bună-dispoziție: Nomad Rhythm va avea loc la Teatrul Național, de la ora 20:00.

Sâmbătă și duminică, au loc la Cluj, două târguri:
  • WeddFest – târgul de nunți care îi așteaptă cu brațele deschise pe cei care vor să-și unească destinele anul acesta. Organizatorii au pregătit pentru voi standuri unde puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru o nuntă de vis și multe surprize.
  • Târgul de Antichități și Obiecte Decorative – mult îndrăgitul târg de la parterul Iulius Mall. Zecile de mese cu bijuterii fermecătoare și obiecte decorative de colecție vă sunt prezentate, alături de poveștile lor unice.

Târg de Antichități și Obiecte Decorative | Evenimente în Cluj | Cluj.com

Serile le puteți petrece la operă, teatru sau film!

Sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 19:00, se joacă, pe scena Teatrului Maghiar din Cluj, spectacolul Fii bun până la moarte.

Dacă sunteți amatori de filme mai underground, AIVI Cluj vă așteaptă duminică, de la ora 18:00, la Bookla pentru a viziona filmul „Pisicile nu suferă de amețeli”.

Pentru cei care vor să își răsfețe auzul, tot duminică, de la ora 19:00, va avea loc la Opera Maghiară din Cluj, Concertul Strauss, prilej prin care artiștii operei vor interpreta cu măiestrie lucrările cunoscutului compozitor.

AIVIfilm : „Pisicile nu suferă de amețeli” | Evenimente în Cluj | Cluj.com

Vă dorim un weekend plin de relaxare și momente magice alături de cei dragi!

Evenimente recomandate Cluj.com
Pentru a vizualiza întreaga listă de evenimente, click aici. 
Fotografie reprezentativă: Transylvania Cam