War Zone – Paintball si Airsoft Cluj

de | | 4 Minute

War Zone – Paintball si Airsoft Cluj.

Persoanele care interactioneaza si isi petrec timpul alaturi de copii stiu si observa cum cei mai multi dintre noi, la un moment dat, am uitat sa ne mai jucam. Am uitat sau ne simtim jenati. Adica… sa ne jucam… ce? De-a v-ati ascunselea? De-a hotii si vardistii ? Da!
Intr-o varianta mai complexa, mai bine organizata si mai serioasa, avand toate caracteristicile unui sport, parca special pentru a ne rezolva aceste “dileme existentiale”, in ultimii ani s-a dezvoltat tot mai mult si la noi in tara, implicit si in orasul nostru, ideea de paintball si airsoft.

Cei de la War Zone – Paintball & Airsoft Cluj aduc in mediul clujean o alternativa pentru petrecerea timpului liber, una care va (re)trezi in noi acel spirit ludic, de competitie si fair-play, de relaxare si miscare in aer liber si curat, alaturi de prietenii, colegii sau cunostintele noastre.

Ce vei descoperi odata ajuns la War Zone? Bunkere, transee, obstacole, copaci si masini abandonate, dar si foisoare si gratare pe care le vei putea pregati langa o cabana care ofera o frumoasa vedere panoramica asupra Clujului!
Cum s-ar zice, pace si razboi in acelasi loc: 2 terenuri de 14 000 metri patrati in total, amenajate nu departe de oras, in Dambul Rotund, in livada Steluta, ferite de agitatia orasului si perfecte pentru a recrea atmosfera de joc, sport si competitie militara pe care multi dintre noi o indrageam copii fiind sau de care ne mai bucuram acum doar prin intermediul unor jocuri video precum Counter-Strike sau Call of Duty.

paintball si airsoft cluj

Program nonstop!

Desi declarata zona de razboi, vei fi tratat aici ca un prieten, caci cei de la War Zone sunt la dispozitia ta 24/24, sapte zile din sapte.

Flexibilitatea si disponibilitatea lor de a se adapta la dorintele sau ideile propuse de clienti vin in intampinarea eternului obstacol intalnit de noi toti: lipsa timpului. De multe ori, e greu sa ne sincronizam propriul program cu cel al spatiilor in care ne-am dori sa ne petrecem timpul liber. In acest caz, problema rezolvata!

De asemenea, sunteti primiti cu bratele deschise si in regim nocturn (pentru un plus de adrenalina si mister), terenurile fiind iluminate adecvat pentru buna desfasurare a jocurilor.

Singura conditie este sa va programati cu cel putin o zi inainte!

Team building

Paintball-ul este un joc de echipa care, pe langa doza buna de relaxare, adrenalina, distractie, rupere din cotidian si eliberarea de stresul acumulat in viata de zi cu zi, iti dezvolta indirect, dar practic, anumite abilitati.

Pentru a maximiza aceste efecte benefice, War Zone organizeaza pentru cei care doresc team building-uri. Prin intermediul acestora se urmareste dezvoltarea gandirii in echipa si a abilitatilor de munca si coordonare eficienta in echipa, a unei atitudini de incredere si colaborare pentru atingerea unui obiectiv comun. Acum ar fi momentul razbunarii, ai ocazia sa iti „impusti” seful sau colegii care te-au suparat, totul intr-o atmosfera care nu creeaza resentimente, ci le rezolva!

Managerii firmelor cunosc importanta dezvoltarii acestor abilitati si influenta lor benefica, pe termen lung, asupra atmosferei generale la locul de munca si asupra relationarii dintre membrii unei echipe organizationale. Ei sunt, asadar, primii care nu vor ezita sa apeleze la astfel de team buildings.
Insa oricine face parte din orice fel de grup (de prieteni, de colegi de munca sau studiu, de familie, etc) si constientizeaza efectele pozitive pe care aceste abilitati le-ar putea avea asupra grupului, poate apela cu incredere la cei de la War Zone.

** In functie de nevoile clientilor, War Zone se deplaseaza si organizeaza aceste team building-uri in locatiile dorite, oriunde.** 

paintball si airsoft cluj

Teren nou, mult mai mare!

Probabil ca una dintre cele mai frecvente retineri sau griji pe care oamenii o au cand vine vorba de paintball sau airsoft este eventuala durere fizica la impactul cu bilele proiectate de armele (marker-ele) “inamicilor”.

La War Zone ai acum la dispozitie un teren mai extins, mai mare decat oricare alt teren care a fost amenajat pana in prezent, cu obstacole care au o distanta intre ele de 10 – 15 metri. Distanta fiind mai mare, implicit eventuala durere fizica se diminueaza considerabil, caci impactul fizic dintre bile si corpul participantilor in joc se disipeaza mult mai usor. Daca acest argument nu e suficient, e necesar sa stiti faptul ca vestele speciale „antiglont” adauga un plus considerabil de protectie.

Astfel, pe un teren mult mai extins, amenajat corespunzator, pastrand distanta si aflati sub supravegherea si indrumarea a doi coodonatori experimentati gata oricand sa ofere asistenta pe teren, experienta celor care aleg sa isi petreaca timpul liber in livada Steluta, la War Zone, va fi una de neuitat – in sensul cel mai bun al cuvantului!

Echipament si protectie

paintball si airsoft clujIntr-un pret standard de 25 de lei, primiti echipament complet de protectie (cu exceptia incaltamintelor), care include combinezonul / geaca si pantalonii de camuflaj, manusi si masca de protectie speciala, vesta “antiglont” pentru cei cu inima slaba, arma pentru paintball sau airsoft, vestele reflectorizante pentru separarea echipelor.

War Zone va pune la dispozitie, inclus in pretul amintit, o gama larga de modele de arme, modul de tragere fiind diferit de la una la alta. Acestea sunt replici ale unor arme reale, asa ca pasionatii de domeniu vor avea un motiv in plus de bucurie si adrenalina!
De asemenea, de mentionat faptul ca bilele folosite in trageri sunt biodegradabile, fiind facute din proteine, aminoacizi, gelatina si colorant alimentar.

Pe final, echipa Cluj.com va sfatuieste sa va luati bocancii si prietenii si sa iesiti pe teren, in aer liber. Paintball-ul este pentru toata lumea, indiferent de varsta sau de ocupatie. Jocul de echipa revigoreaza atat un suflet de copil, cat si unul trecut prin viata, iar un strop de adrenalina ne face bine tuturor, barbati si femei deopotriva.

Date de contact
Pentru a descoperi mai multe informatii despre paintball si airsoft, despre tipurile si strategiile de joc propuse de War Zone, pentru programari sau discutii, aveti aici datele de contact:

Website: www.paintball-airsoft.ro
Mail: [email protected]
Telefon: 0740 249 225
Facebook: facebook.com/Paintball.Airsoft.Cluj