Vremea pentru două săptămâni – când vine primăvara

de | | < 1 Minute

Vremea pentru două săptămâni la Cluj

Agenția națională de Meteorologie a anunțat recent vremea pentru două săptămâni. Drept urmare, putem vedea cum vor evolua temperaturile în următoarele zile.

Așadar, conform ANM, zilele următoare vom avea vreme mai caldă. Miercuri se anunță maxime de 17 grade Celsius și cer în mare parte însorit.  Temperatura medie va fi în jur de 10 grade Celsius, astfel fiind mult mai cald decât vremea specifică sezonului.

Vremea se va încălzi treptat, temperaturile crescând constant. În săptămâna 25 februarie – 4 martie 2019, temperaturile vor fi mai ridicate decât media specifică sezonului, iar precipitațiile estimate sunt deficitare. Această prognoză este valabilă pentru majoritatea zonelor țării.Drept urmare, temperaturile din ultima parte a lunii Februarie și începutul lui Martie sunt în creștere, anunțând astfel venirea primăverii. De asemenea, acest val de temperaturi călduțe ne va și dezmorți din iarna friguroasă, dar frumoasă pe care am avut-o și de care ne-am bucurat. Temperaturile din următoarele două săptămâni ne vor face să ne obișnuim, din nou, cu primăvara.

Foto sus: Cătălina Dobre