Vara aceasta, nu te mai opri din sărit! Jumping House s-a redeschis

de | | 4 Minute

Vara aceasta, nu te mai opri din sărit! Jumping House s-a redeschis

Vara aceasta este un prilej perfect pentru ne distra cu toată gașca de prieteni! Cei de la Jumping House și-au redeschis locația începând cu data de 18 iunie și sunt nerăbdători să ne primească, desigur, în condiții de maximă siguranță!

Ești gata să te aventurezi în una dintre cele mai distractive arene din oraș? Echipa Jumping House îți promite o experiență de neuitat, plină de adrenalină, energie și… bucurie cât cuprinde! 

La distracție, responsabil!

Pentru a se îndeplini condițiile optime de siguranță, sesiunile de sărituri sunt disponibile doar cu programare. Deși capacitatea maximă a sălii este de 25 de săritori, în condițiile actuale, pentru siguranță, accesul este limitat la un număr de 12 săritori în sală pe o suprafață de 350mp de trambuline. 

Dacă vrei să te bucuri și tu de experiența unică oferită de Jumping House, tot ce trebuie să faci este să îți faci o rezervare online, să completezi acordul de participare pentru tine sau pentru copii și să te prezinți la ora stabilită la sală.

De asemenea, în această perioadă, accesul spectatorilor nu este permis în sală. Părinții vor însoți minorii, dar nu vor mai putea să asiste la activitățile din sală decât dacă, de ce nu, decid să se aventureze și ei pe trambuline!

Pentru mai multe detalii privind măsurile de siguranță, te invităm să consulți regulamentul de pe site!

Vara aduce echipamente cool și oferte speciale!

Acest sezon aduce multe noutăți la Jumping House. Pentru că au înțeles că, odată intrat în sală, îți este greu să te mai oprești din sărit, echipa vine în întâmpinarea ta cu o ofertă  Summer Jump (60 de lei), care include două ore pe trambuline și o sticlă de apă. Orice săritor trebuie să rămână hidratat, nu-i așa?

De asemenea, începuturile de săptămână sunt un motiv în plus să te pui pe sărit! În fiecare luni, o oră de sărit costă doar 20 de lei. Metoda perfectă de a-ți începe săptămâna, nu-i așa?

Dar știi de ce altceva mai are nevoie un săritor înfocat? De un echipament confortabil și, bineînțeles… cool! Echipa lucrează la prima serie vestimentară marca Jumping House, menită să se asorteze perfect atât în sală, cât și afară, dar și să îți acorde libertatea de mișcare necesară executării celor mai complexe scheme pe care dorești să le testezi. 

Colecția este disponibilă la recepție, dar, până ajungi la sărit, te lăsăm să tragi cu ochiul!

Jumping House

După examene, la Jumping House!

Fie că ai trecut sau nu prin emoțiile examenelor care tocmai s-au încheiat, începutul vacanței de vară este un motiv bun să sărbătorești la Jumping House! Vino cu gașca ta de minimum 7, maximum 12 prieteni și bucurați-vă împreună de oferta Crew Jump! 

Dacă vii cu cel puțin 7 colegi de clasă, în baza prezentării carnetului de elev, beneficiați de o reducere de 50% din tariful de sărit, adică 25 de lei/persoană.

Dacă ai reușit să iei nota 10 la examenul de Bacalaureat sau Capacitate, mergi cu dovada la Jumping House și ai parte de o sesiune de sărituri complet gratuită prin oferta Performance Jump

Crew Jump și Performance Jump sunt valabile până la finalul lunii Iulie, așa că nu mai sta pe gânduri!  Distracția este doar la o programare online distanță! 🙂

Jumping House

 

Tabără pe… trambuline!

Distracția se prelungește pentru copii în Summer Jump Camp! Echipa a creat un program menit să-i ajute pe copii să își consume energia într-un mod productiv. Sportul devine distractiv, masa este asigurată, iar apoi, în funcție de condițiile meteo, veselia continuă în aer liber sau se mută în sala de petreceri.

Sport, relaxare și distracție – acestea sunt principiile pe care va funcționa tabăra de zi Jumping House. Programul se desfășoară în perioada 6 iulie – 14 august, de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00 și este destinat copiilor cu vârsta între 7 și 13 ani. Costul taberei este de 400 lei/săptămână sau de 90 lei/ zi și acoperă masa de prânz și două gustări. Înscrierile se pot face la 0723380343 sau [email protected]

Jumping House

Pentru a păstra normele de siguranță optime, dar și pentru a favoriza o interacțiune de calitate, cei de la Jumping House vor forma grupe de maximum 10 persoane. Copiii se vor bucura, în prima parte a zilei, de activități sportive pe trambuline, urmate de masa de prânz pe terasă și de activități tematice, de relaxare. 

Vara abia începe…

Vara aceasta stă sub semnul distracției la Jumping House atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari! Săriturile pe trambulină ne ajută să ne menținem sănătoși, lipsiți de stres și, fără îndoială, plini de bucurie, așa că îți recomandăm să încerci și tu această experiență măcar o dată!

Noi deja ne-am făcut programare! Tu?