Unde putem juca Darts in Cluj?

de | | 2 Minute

Darts este unul dintre cele mai populare jocuri sportive cu o istorie bogata in spate. In perioada medievala, Darts-ul a fost o metoda de antrenament pentru arcasi, in special pentru recrutii din artilerie care se antrenau aruncand cu mana sageti scurte in trunchiuri de copaci sau in butoaie rasturnate. In timp, s-au cautat “tinte” mai practice, fixate pe un perete si astfel s-a obtinuta prima tabla de Darts, asa cum o cunoastem astazi.

Unde putem juca Darts in Cluj?

Datorita faptului ca este o activitate distractiva cu reguli extrem de simple si echipament accesibil, Darts-ul a fost foarte bine primit in toate colturile lumii. Darts se poate juca acasa, in garaj, in cluburi sau la munca (desigur, in pauza de masa). Ai in fata o tinta circulara, numerotata si tot ceea ce trebuie sa faci este sa arunci sagetile astfel incat sa obtii un punctaj cat mai mare.

Unde putem juca Darts in Cluj?

Unde puteti juca Darts in Cluj? Noi va recomandam Corner Biliard and Snooker, un local cu un specific de cartier… aparte. Aici s-a format, inainte de orice, o comunitate de prieteni pe care te poti baza intotdeauna ca vor anima atmosfera, iar distractia este la ea acasa. Corner Biliard & Snooker este locul ideal in care poti juca Darts (si nu numai) cu amicii si cunoscutii tai, dar totodata vei gasi si alti oameni pasionati si dornici sa isi testeze abilitatile cu cei din jur.

Unde putem juca Darts in Cluj?

Asa cum ii spune si numele, la Corner Biliard and Snooker, vei putea sa joci biliard sau snooker. Exista insa si alte optiuni, cu siguranta la fel de atractive, cum ar fi ping pong-ul. E distractiv – chiar si pentru niste incepatori. Spiritul competitiv este molipsitor.

Corner Biliard and Snooker

Daca esti din Marasti sau in trecere si vrei sa descoperi un astfel de loc, fa o oprire la Corner Biliard & Snooker!