Un nou restaurant Burger House cu rețete unice în Cluj

de | | 2 Minute

Un nou restaurant Burger House cu rețete unice în Cluj

După un an și jumătate în care ați trăit frumoasa experiență alături de Burger House, în care v-ați bucurat de burgeri adevărați făcuți din carne proaspătă și 100% de vită, dar în în care ați fost și îngăduitori cu noi, dorim să continuăm și să dezvoltăm business-ul pe placul vostru, al clienților.

De aceea, la sfârșitul lunii februarie, vom deschide pentru publicul nostru o nouă locație pe strada Emil Isac, nr.15.

Este vorba de un nou restaurant de tip fast food în care veți comanda și plăti la casierie, urmând ca mâncarea să vă fie adusă la masă de către noi.

un nou restaurant burger house (2)

Restaurantul va avea un nou design și va fi mult mai încăpător, cuprinzând 40 de mese destinate pentru servirea preparatelor noastre proaspete și gustoase.
Pe lângă burgerii din meniu pe care i-ați savurat zilnic la Burger House, în noul restaurant vom găti coaste și steak-uri de vită. Astfel că experiența Burger House continuă cu rețete făcute de noi care vor fi unice în Cluj.

Nu vă dezvăluim foarte multe detalii din bucătăria noastră, doar atât cât să vă facem curioși să treceți pragul restaurantului de pe strada Emil Isac, nr. 15 și cât să comandați preparatul care vă ademenește cel mai mult. Fiți siguri că veți avea de unde alege! La coaste vom avea o rețetă inedită cu sosul bourbon și ananas. Un alt detaliu important pentru noi și pentru clienții noștri este faptul că toate rețetele care includ carne vor avea ca ingredient principal carnea de vită Black Angus, cea mai valoroasa varietate din rasa Angus, o carne deosebit de fragedă și cu un gust deosebit, ceea ce o face să fie cea mai apreciată.

Vă așteptăm cu drag în noul restaurant cu un design deosebit, mult mai spațios, cu rețete unice pentru burgeri, coaste și steak-uri, în bucătăria căruia „vedeta supremă” este carnea Black Angus!

un nou restaurant burger house (2)

Situat în centrul orașului restaurantul va fi ușor de găsit pentru oricine dorește să servească prețioasele preparate. Că sunteți studenți, că sunteți turiști sau clujeni în trecere prin oraș, din luna februarie, aveți un nou local în Cluj, pe strada Emil Isac, nr. 15, unde să vă simțiți bine atunci când luați masa.

Pentru a fi la curent, urmăriți-ne pe pagina noastră de facebook!