Ultimele detalii pentru concertul Sting de la Sala Polivalentă

de | | 2 Minute

Ultimele detalii pentru concertul Sting de la Sala Polivalentă

Acces general

Accesul pentru concertul Sting de la Sala Polivalentă se va face începând cu ora 18:00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmând ca de la ora 18:30, accesul să fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 20:00, în deschiderea show-ului Sting, va cânta Joe Sumner. Concertul Sting va începe în jurul orei 21:00.

 

Pentru intrarea în Sala Polivalentă, organizatorii recomandă utilizarea porților de acces corespunzătoare zonelor în care sunt repartizate biletele achiziționate, porțile urmând a fi semnalizate corespunzător.
Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul va trebui păstrat pe toata durata concertului, iar spectatorii trebuie să aibă asupra lor și un act de identitate valid. Fără act de identitate, accesul în spațiul de concert nu va fi permis.

Obiecte interzise

Următoarele obiecte sunt interzise în locație:

  • Rucsacuri
  • Bagaje voluminoase mai mari decat o coala A4
  • Băuturi și produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locației
  • Sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante)
  • Bannere susținute de bete
  • Spray-uri
  • Lasere
  • Arme / obiecte contondente / lanțuri
  • Umbrele
  • Selfie stick-uri / aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel / aparate GoPro

Alte informații generale

Odată ieșiti din zona de concert, pentru a reveni la spectacol, spectatorii vor avea nevoie de un alt bilet de acces, care nu a mai fost scanat la intrare. Organizatorii atrag atenția și asupra faptului că există foarte multe categorii sold out, astfel că este posibil să nu mai existe locuri disponibile pentru a putea reveni în aceeași zona.
In timpul spectacolului este posibil sa se foloseasca lumini stroboscop care pot dauna persoanelor cu epilepsie fotosensibila.
Pe durata concertului, spectatorii își vor putea lăsa hainele groase, contra cost, la garderoba amenajată în incinta Sălii Polivalente.

Jetoane pentru băuturi și mâncare

În incinta Sălii Polivalente spectatorii vor avea la dispoziție băuturi răcoritoare, apă și gustări. Toate băuturile vor fi servite numai la pahar. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locație, distribuite în toate zonele de concert. În cazul neutilizării lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumparate în aceeași seară, de la casieriile din incintă, până la ora 23:00.

Parcare

Publicul este încurajat să vină la concert folosind mijloacele de transport în comun. Dacă spectatorii aleg totuși să vină cu mașina personală, aceștia sunt rugați să apeleze la parcările publice aflate în apropiere, parcarea Sălii Polivalente nefiind disponibilă pentru concertul de marți.

Mai sunt disponibile doar câteva BILETE.