Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

marți, 17 octombrie 2017 la ora 19:00 - 22:30

Detalii

Data:
marți, 17 octombrie 2017
Timp:
19:00 - 22:30
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , , , ,

Locație

Sala Polivalenta Cluj-Napoca
Sala Polivalenta Cluj-Napoca Aleea Stadionului, Cluj-Napoca 400000, Romania United States

Organizator

EMagic
Email:
office@emagic.ro
Sit web:
http://www.emagic.ro/

Bilete STING Cluj – cumpără bilete online concert Sting > AICI

În toamna 2017, în data de 17 octombrie, îndrăgitul artist STING va susține un concert mult așteptat la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă, fiind inclus în turneul de promovare al celui mai recent proiect muzical al său, albumul „57th & 9th”. 

STING va fi însoțit de muzicieni de renume, pe scenă, alături de el, urcând chitaristul Dominic Miller, Josh Freese la tobe, Rufus Miller – chitară, acordeonistul Percy Cardona (The Last Bandoleras) și Joe Sumner ca invitat special.

Pentru prima dată la Cluj-Napoca și în Transilvania, concertul lui Sting este un moment mult așteptat de fanii artistului. Turneul a început în februarie 2017 și a ajuns deja în peste 50 de orașe din întreaga lume. În octombrie, Sting ajunge și la Cluj! Mai multe detalii despre concert, poți afla din acest articol.

Bilete STING Cluj – cumpără bilete online concert Sting – aici.

concert sting pentru prima data in cluj-napoca (1)

“Esența show-urilor puse în scenă de Sting stă în talentul său remarcabil de compozitor, în melodiile pieselor sale extrem de fluide, în ritmurile îndrăznețe și în versurile pline de semnificații pe care le livrează cu măiestria unui adevărat magician al muzicii, care pare să obțină cel mai autentic sentiment de împlinire doar atunci când pune în scenă un spectacol conceput și realizat la cel mai înalt nivel de profesionalism. Acest spectacol merită medalia de onoare!” – The Telegraph, UK.